Prima Pagina custom ipsw sn0wbreeze 2.2 r3 disponibil

sn0wbreeze 2.2 r3 disponibil

Desi au trecut doar 3 zile de la lansarea primei versiuni a sn0wbreeze, iH8sn0w a scos inca vreo 3 update-uri intre timp, cel din urma fiind 2.2 r3 care ar trebui sa rezolve cateva buguri ale versiunii anterioare plus are implementat patch-ul pentru rezolvarea problemelor cu aplicatia iBooks. Dintre celelalte buguri rezolvate iH8sn0w mentioneaza doar problema cu jocul PacMan care nu rula absolut de loc in timpul procesului de creare a custom ipsw-ului. Am observat ca destul de multe persoane au avut probleme cu sn0wbreeze si putin mai tarziu voi scrie un articol in care voi detalia una dintre ele, asa ca recomandarea mea este sa nu folositi acest program decat daca nu aveti vreo alta solutie la indemana.

Tutorial pentru a face un custom ipsw cu sn0wbreeze 2.2 aveti aici, ultima versiune o puteti descarca de aici : [download id=”118″]

 • Share it please!

 • Leoking3

  Salut zaone. Am facut jailbreak pe um neverlocked cu greenpoison insa bateria e penibila. Nici macar o zi. Pe un soft unlocked am facut cu snowbreeze si a tinut aproape 3 zile. Ce parere ai? Neverlockul e cel pe care vreau sa l folosesc, deci ce naiba sa fac? Restore si sa folosesc altceva? Si daca da, ce? Multumesc.

 • Habar nu am, incerca sa pui pe cel factory unlock un custom ipsw facut cu sn0wbreeze.

 • Leoking3

  Crezi ca are vreo legatura? Sau sa l las in pace?

 • Depinde si ce aplicatii ai instalate, daca ai mobilesubstrate/activator sau alte nebunelti de genul asta.

 • Leoking3

  Instalez aceleasi aplicatii de fiecare data. Deci si pe al cu snowbreeze si pe asta neverlocked la fel. Ciudat oricum…stiu ca bateria era un punct forte.