Prima Pagina Apple Posibile preturi pentru noile MacBook Pro

Posibile preturi pentru noile MacBook Pro

Dupa recentele zvonuri privind posibila lansare a unei noi linii a MacBook Pro martea viitoare, cei de la 9to5Mac au obtinut o imagine in exclusivitate cu 5 noi listari in oferta Best Buy care se presupune ca sunt pentru noile MacBook Pro. Numerele de cod ale modelelor se potrivesc, cu cele prezentate de 2 site-uri italiene acum cateva zile, deci e foarte posibil ca informatiile sa fie adevarate si marti sa avem o serie noua a MacBook Pro. Cei de la 9To5Mac au reusit sa obtina si o lista cu posibilele preturi pentru noile modele, lista pe care o puteti citi mai jos :

 • MC724LL/A-SKU# 9755395 – $1499 – 13 inch
 • MC700LL/A-SKU# 9755322 – $1199 – 13 inch
 • MC725LL/A-SKU# 1535918 – $2499 – 17 inch
 • MC723LL/A-SKU# 1535845 – $2199 – 15 inch
 • MC721LL/A-SKU# 1535836 – $1799 – 15 inch

Deocamdata aceste preturi sunt doar presupuneri, insa codurile noilor modele se potrivesc, cu cele prezentate acum 2 zile. Preturile sunt identice cu cele ale modelelor actuale deci Apple nu intentioneaza nici sa le ieftineasca dar nici sa le scumpeasca insa va introduce in ele versiunea revizuita a platformei Sandy Bridge.

 • Share it please!

 • SymbianFreak

  tot sunt scumpe rau pe langa niste laptopuri obisnuite. da, stiu, o sa ziceti ca asta nu e un laptop obisnuit. dar, atata timp cat cu ambele pot sa-mi fac treaba la fel de bine, de ce sa-l iau pe ala care e de doua ori mai scump cand pot sa-l iau pe altul care face acelasi lucru dar e mult mai ieftin? doar pentru design? platesc 1000$ in plus doar pentru reclama? nu e un pic cam mult? cand o fi ala de 17″ 1000$ atunci poate ca o sa-l iau.

 • Florin Matei

  Cand un MacBook pro zice “low battery” mai tine cam cat un asus cand e full recharged. Eu spun ca e un avantaj major.

 • de 1500 de dolari imi iau AlienWare :))

 • Mircea Mihai

  Buna asta :))

 • Petre

  @Florin Matei: Atata dreptate ai, serios.Cu mesajul tau am si reusit sa rad una buna, cu pofta chiar si bine venit caci am avut o zi plina si grea.

 • philip

  SymbianFreak, nu o sa iti iei nici odata mac book pro de 17.

 • Dorin Zanfir

  Pentru SimbianFreak. Ai dolosit o masina din asta sa vezi cum este intr-o utilizare de zi cu zi? Eu am un macbook pro de 17 si am avut si varianta de 15. Al meu sta pe patura, canapea,plapuma, numai pe masa nu!:)) Incearca cu un Acer,Asus,HP. Cat timp crezi ca dureaza pana ai parte de un shutdown datorita temperaturii?Si e doar un aspect. Nu locuiesc in tara, am posibilitatea de a vedea tot felul de firme concurente. Ai idee cate laptopuri depasesc pragul de 2000 eur??? Multe! Sony, HP,Lenovo-ThinkPad,Toshiba,Dell si nu numai ei. Toti au produse premium care ajung sa depaseasca lejer acest prag de 2000 eur.Nu doar Apple trebuie blamat pentru aceste preturi, nu? Nu discut de functionalitate, performante doar prin prisma pretului. Deschide emag si i-a la purecat preturile la laptopuri, ai sa te convingi ca am dreptate

 • Tigris Regalis

  @Bolba Dan: … da, cu Windoze! Succes la săptămânala instalare de patch-uri, scanare după viruși, după malware, întreținere și reinstalare periodică! Și vezi că în preț nu ai inclus și costurile utilitarelor uzuale pentru Windows, nici timpul pierdut și nervii consumați cu astfel de rutine periodice.

 • Ok Mac-urile sunt scumpe dar sunt cele mai bune si folosesc curent si dell (E6400 si E4200) si nu au fost deloc ieftine. In afara de modul 3G integrat si card reader, in mac nu prea mai ai ce sa adaugi. Nu au variante ieftine de produse cei de la Apple asta e.

 • Tigris Regalis

  @SymbianFreak: Păi tocmai că nu faci treaba la fel de bine cu amândouă, cu Mac faci mai multe lucruri, mai ușor și mai simplu decât cu Windoze. La Mac nici nu pierzi timp, bani și nervi cu întreținere și depanare ca la Windows sau cu achiziția, instalarea, actualizarea și rularea a tot felul de utilitare fără de care se degradează șandramaua șubredă de Windows mai repede decât o face când este bibilit săptămânal, sau eventual zilnic, după caz.

 • onu

  exact cum zice Tigris Regalis…

  un foarte mare plus la Apple este sistemul de operare care este peste windows…

 • glm

  http://www.w3schools.com/browsers/browsers_os.asp

  se vede si de aici cat de prost e windows-ul…
  de aici si concluzia (i)logica: de prost ce e toata lumea se foloseste de el…

 • Tigris Regalis

  @Glm: De când este cantitatea egal cu calitatea? Nemaivorbind de citatele lui Disraeli și Gates din josul aceleași pagini de web către care ai făcut trimiterea …

  Windows este mai răspândit pentru că vine preinstalat pe mai toate calculatoarele low-end, iar firmele și instituțiile publice se orientează după preț atunci când au nevoie de calculatoare generice (când au nevoie de calculatoare specializate, se orientează spre Mac, sau calculatoare specializate cu Unix sau cu QNX), pentru că majoritatea oamenilor care cumpără un calculator oarecare (pentru că nu se pricep să-și aleagă unul cât mai bun) se mulțumesc cu unul mai ieftin, care vine tot cu Windows preinstalat, pentru că cei fără posibilități materiale prea mari își fac calculatoarele din piese și instalează gratis sistemul de operare (fie o versiune piratată de Windows, fiindcă se găsește pe toate torrentele sau site-urile de warez, fie Linux, dacă tipul are înclinații tehnice, ceea ce-i mai rar), iar mulți hobbiști procedează la fel (calculator din piese și OS piratat).

  De aceea și procentajul mare de Windows XP, care a fost mult timp vândut pe calculatoarele low-end (Vista și apoi 7 fiind oferit pe PC-uri mid-end și high-end) și care este cel mai ușor de hack-uit pentru a fi piratat pe net – tocmai această ușurință de a fi “spart” îl face și cel mai nesigur OS în uz și de aceea a și fost abandonat de MS.

  Dacă ar fi relevantă cantitatea pentru calitate, atunci “sita” aia de XP, care stă la baza celor mai multe botnet-uri și care este de regulă “praf” d.p.d.v. al securității pe majoritatea PC-urilor pe care rulează, ar fi cel mai bun OS!?! LOL!

 • SymbianFreak

  Dar nu a spus ca compatatia se face cu un alt laptop care ruleaza Windows. Mac os poate fi rulat pe aproape orice calculator care nu are un hardware de acum 15 ani. In plus, Ubuntu Linux va asigur ca e o alternativa f buna la windows si la mac os. Si, este mult mai aproape de ubuntu prin faptul ca ambele sunt Unix. Eu am mac osx pe pc si l-am injurat de foarte multe ori pentru ca, obisnuit cu windows si linux, nu gasesc anumite functii la fel de usor ( parte ptr ca nu stiu eu cum, parte pentru ca nu exista optiunile respective). N-are rost sa intram in detalii. Din pct de vedere al raportului calitate/pret, parerea mea e va platesti mult prea mult pentru cat primesti.

 • glm

  oricum ai privi, de oriunde ai incepe sa rationezi, ba chiar beat sa fi, aproape 90% utilizatori de windows vs 7,xx mac os, asta spune totul, dincolo de orice argument…

  apple fanboy, face the reality! mai ales ca nu va impiedica nimeni sa va aruncati banii pe geam, eu prefer sa-i arunc pe fereastra (windows)… ha ha ha!…

 • Tigris Regalis

  @SymbianFreak: Comparație dintre un Mac, pregătit din fabrică pentru compatibilitate maximă între hard și soft, și un amărât de Hackintosh, unde compatibilitatea cu Mac OS X este forțată prin hack-uri, emulări, device-uri virtuale ș.a.a., este ca și comparația dintre Adidas și “Adibas” sau dintre MB și Roman Diesel cu stea de Mercedes pe radiator, adică nici nu se compară “clona” improvizată cu originalul!

  Iar funcții ale Linux care să nu fie disponibile pe Mac OS X nu am găsit, însă invers sunt destule. De Windows nici nu mai vorbim.

  La raportul calitate – preț poți alege un Mac anytime (nu-l compara cu un Hackintosh semi-funcțional), totul de la componentele premium, tehnologiile high-end încorporate atât pe latura hard, cât și soft, viteză și stabilitate, experiența de lucru (chiar și cea de despachetare a calculatorului din ambalaj!) fac toți banii. Însă dacă ai nevoi mai modeste și un Mac ți se pare prea scump, un iPad ar fi suficient.

 • Tigris Regalis

  @Glm: Argumentul cantității vs. calitate este un non-argument! La fel cum diamantele sunt mai rare ca boabele de nisip, și capodoperele artistice sunt mai rare decât operele de duzină.

  Iar dacă ai mai dat și bani pe un sistem de operare pe care îl primești de regulă preinstalat și fără niciun cost suplimentar, meriți cu brio tichia de mărgăritar … știi tu, aia cu urechi lungi și gri, ca să știe lumea de cine să râdă!