sn0wbreeze cauzeaza probleme celor care fac unlock cu ultrasn0w

Marti iH8sn0w a lansat prima versiune a sn0wbreeze care permite utilizatorilor sa faca untethered jailbreak pe iOS 4.2.1 si apoi unlock daca au un baseband decodabil. Stiu ca multi dintre voi s-au grabit sa foloseasca aceasta noua versiune a sn0wbreeze urmand tutorialul meu, insa am observat ca unii au avut o anumita problema cu unlock-ul terminalelor dupa folosirea sn0wbreeze. Aparent ultrasn0w fie nu face decodarea cum trebuie fie o face dar semnalul terminalelor fluctueaza ori semnalul este mult mai slab decat era inainte. In anumite cazuri dupa decodare terminalul nu recunoaste cartela sau o recunoaste dar nu “prinde” semnal.

Nu stiu ce anume cauzeaza aceasta problema, nu cred ca iH8sn0w stie insa pentru a o rezolva trebuie sa faceti restore fie la un custom ipsw facut pe Mac daca trebuie sa pastrati baseband-ul intact, fie sa faceti restore la iOS 4.2.1 si update de baseband. Aceasta a fost singura metoda de a rezolva problema, cel putin singura descoperita de mine pana acum. Daca mai stiti si alte solutii va rog sa lasati metoda intr-un comentariu.

Astazi a aparut o noua versiune a sn0wbreeze, puteti incerca sa faceti un custom ipsw folosind-o, insa nu stiu daca veti rezolva sau nu problemele.

27 COMENTARII

  1. Am intampinat aceasta problema aseara cand imi zicea “carrier inactive” dupa instalarea ultrasn0w pt basebandul de iPad. Am reusit insa sa o rezolv cu un custom prin pwnagetool.

  2. problema este veche, eu am doua iphone 4 care functionau de minune in romania…cum am ajuns in roaming, niciunul nu mai functiona (no service), reinstalam ultrasn0w, mergea o perioada si apoi iarasi no service. Am cumparat o cartela de la unul din operatorii de aici (telia) si functioneaza fara probleme…deci eu tind sa cred ca ultrasn0w face probleme!!!

  3. Am de 2 zile 4.2.1 pe un 3gs firmware 05.12.01 jb cu snoowbreze si unlock cu ultrasnow.(E mai bun decat 3.1.3, se misca mai repede) Nu am nici o problema la semnal, nu am pierderi de semnal sau fluctuatii. Bateria se descarca mai repede in rest alte probleme nu am intalnit. Aplicatia ibooks nu o folosesc deci nu am de gand sa refac procesul cu ultima versiune de snoobreze

  4. @vali : Am trecut de la 4.1 la 4.2.1 pe un IP4 cu un custom ipsw facut pe mac si a mers ireprosabil . Unlock deasemenea si se pare ca acum am semnal mai bun decat inainte (in locuri unde avean 2 liniute acum sunt 4) .Mentionez ca am basseband 01.59.00. iBooks merge ok.

  5. Si eu am 4.2.1 cu Pwnage si vreau sa spun ca merge superb , atat ca performanta cat si la semnal ! Este o diferenta mare de la 4.1 la 4.2.1 ! Deci per total nu am intampinat nici o problema cu 4.2.1 @ Pwnage Tool made 🙂

  6. STATI linistiti nu e de la Sn0wbreze !!! Eu am 4.1 jailbreak cu pwnagetool de pe mac si unlock cu ultrasn0w si cu semnalul am probleme cand scot micro Sim sa introduc altul trebuie sa tot ii dau restart pana o recunoaste ! Cred ca Ultrasn0w are ceva !!

  7. Si eu cred ca problema este de la Ultras0w pe 3gs 4.2.1- 05.13.04 ,3gs 4.1-05.13.04 mai rar la ele cam o data la o saptamana reinstalare de Ultras0w dar la 4G 4.1-01.59.00 la cateva zile reinstal. Toate 3 sunt custom firmware cu Pwnage pe MacOs

  8. Am avut probleme cu unlock-ul pe i4 de la 4.1 cu baseband 1.59 .Ultrasn0w uneori nu se incarca aparand problema cu “invalid sim” sau no network .Am facut update la 4.2.1 folosind tiny umbrella pentru a pastra baseband-ul, unlock cu greenpoison si activarea cu cartela originala.
    Initial a functionat bine vr-o 2 zile dupa care la un restart problemele au reaparut ( din nou invalid sim si no network ) , cautand o solutie am instalat SAM si am dezactivat terminalul reactivandu-l cu SAM apoi am setat in settings carrier de pe automatic pe manual bifand orange respectiv operatorul pe care il aveti .
    Problemele nu s-au mai repetat .Puteti incerca aceasta metoda si sa lasati un reply sa vedem daca in sfarsit am gasit o solutie la problema “invalid sim”.

  9. @cucubau: pe mine m a tinut aproape 2 zile jumatate, fara nicio exagerare, pe vodafone 2g desigur. Spre deosebire de jailbreakul facut cu greenpoison , cind nu se vor implini nici 24 de ore…bateria e la 39 la suta deja. Un gunoi! Faceti cu snowbreeze!

  10. Eu nu am avut probleme cu bateria pe i4 indiferent de metoda de jailbreak folosita ma tine 2-3 zile .SAM sau Subscriber artificial module este un utilitar care se poate descarca din cydia si ajuta la activarea telefonului emuland id-ul cartelei originale pe care e blocat dispozitivul astfel incat itunes recunoaste si activeaza tel in mod oficial . Singura problema este ca penru a putea folosi SAM ca sa activezi tel trebuie sa ii faci activare prin jailbreak in prima instanta ceea ce greenpoison nu ofera .Oricum activarea prin SAM ofera avantaje ca rezolva anumite probleme legate de haktivare cum ar fi lipsa tethering-ului ne functionarea aplicatiei youtube etc.

  11. Si pe mine ma tine foarte putin bateria la iphone de cand am facut jailbreak cu greenpoison .
    Ce ma sfatuiti sa far restore si dupa sa fac jailbreak cu snowbreeze ? (iphone cu soft 4.2.1 codat orange )

  12. Eu am facut un ipsw cu snowbreeze 4.2.1, fara jailbreake pe care l-am facut cu greenpois0n.
    Semnal mai bun ca pe 4.0.1 (asta am avut eu inainte 3gs br nou), nicio problema cu ibooks, bateria chiar rezistand mai bine ca inainte. Pe 4.0.1 aveam jailbreake cu jailbreakme.com.

  13. @ ionutzica… esti in suedia sau danemarca?!… telia merge si-n belgia cumva?!… ai putea sa-mi faci rost de o cartela de telia… goala, atat cat sa pot activa tel in cazuri extreme. merci

  14. 24. alien
    pt a putea folosi o cartela telia in romania trebuie sa fie pe abonament cartela daca e prepay
    nu merge in romania….eu am telia si sunt in dk acuma si cand am iesit din danemarka nu mai
    aveam semnal

  15. @florin… din cate stiu eu nu conteaza daca ai semnal sau nu… ideea e sa fie cartela de la operatorul pe care e blocat telefonul.