Prima Pagina Apple Motorola Xoom costa 800$, este disponibila pentru pre-comanda

Motorola Xoom costa 800$, este disponibila pentru pre-comanda

Tableta Motorola Xoom este disponibila pentru pre-comanda la retailerul american Best Buy in versiunea 3G care costa 800$. Pretul este mai mult decat acceptabil avand in vedere ca, cea mai scumpa tableta iPad 3G costa 829$ insa vorbim despre modelul de 64GB. Initial s-a zvonit ca tableta ar costa 1199$, insa in final Best Buy o listeaza la un pret cu 400$ mai mic, un pret mult mai competitiv care ar putea transforma Motorola Xoom intr-o competitoare demna de luat in seama pentru iPad deocamdata si iPad 2 mai tarziu. Personal as fi intereasat sa testez aceasta tableta pentru ca, din punctul meu de vedere, este peste iPad in momentul de fata(exceptie facand aplicatiile disponibile) si este cea mai interesanta tableta cu Android 3.0 prezentata pana acum.

Motorola Xoom va fi disponibila si intr-o versiune Wi-Fi only care ar urma sa coste doar 600$ si ar trebui sa fie disponibila in lunile urmatoare. Acum Apple lupta cu Android atat pe segmentul smartphone-urilor cat si pe cel al tabletelor si sper ca iPad 2 sa tina Apple in top pentru ca e nevoie de concurenta la acest nivel altfel toti producatorii se vor plafona si vom ajunge in situatia dinainte lansarii iPhone.

 • se va ajunge cum e si la macbook. hardware acelasi cu un laptop de aprox 650 euro , sistem de operare propriu , design special si compact , si cam atat…

 • Volt

  apple trebuie sa schimbe interfata de la ipad 2,honeycomb e cu mult peste.

 • strutzu2007

  cand va aparea vers wi-fi , o voi achizitiona…. cu siguranta

 • Tigris Regalis

  @Alin Cristian: Doar că la Apple toate componentele sunt printre cele mai bune din categoria lor, nu vreun chinezism ieftin și generic, forma și topografia plăcii de bază este special concepută de Apple (custom designed) pentru fiecare model de MacBook și nu invers ca la alți producători (unde modelul de calculator este conceput în funcție de o placă de bază generică aleasă de producător de pe piață, pentru modelul respectiv) și componentele ei sunt atent selecționate pentru această topografie a plăcii de bază și modelul de calculator, apoi configurațiile sunt testate de Apple și setate precis pentru modelul de MacBook (inclusiv detalii precum frecvența fiecărui procesor, plaja de rotații pentru fiecare ventilator, tensiunea de alimentare pentru componente, etc.), carcasa este unică și din materiale high-end, iar sistemul de operare este dezvoltat continuu, este cel mai avansat de pe piață, include o serie de funcții care nu sunt disponibile în versiunea default a altor sisteme de operare, vine cu software avansat (și special conceput de Apple pentru compatibilitate cu sistemul de operare) care nu este inclus în alte sisteme de operare și nu în ultimul rând te scutește de multe bătăi de cap, rutine de întreținere plicticoase și costuri suplimentare cu eventuale utilitare de securitate și de întreținere.

  Pe scurt: Dai un ban da știi că face.

 • E foarte important cum se simte in mana, cum se misca cand il folosesti. Nu poti sa spui ca-i mai tare daca nu ai umblat cu el.

 • royce

  parerea mea este ca apple intarzie atata cu ipad 2,deoarece lucreaza la un facelift si nu ma refer la design(vezi toate husele facute deja) dar ca si sistem de operare.parca ne-am plictisit 4 ani de acelasi OS….sa se lanseze ceva nou odata cu iPad 2?

 • mihai_rt

  un pret bun dar sa vedem ce aduce la banii astia, raport pret/calitate