Prima Pagina accesorii Video: 4iThumbs2 – folia cu tastatura QWERTY pentru iPhone

Video: 4iThumbs2 – folia cu tastatura QWERTY pentru iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SDprl2jAPaY[/youtube]

4iThumbs2 este un produs fabricat de compania 4iConcepts si consta intr-o folie pentru iDevices care in partea de jos are mulate formele unei tastaturi QWERTY disponibila pe un telefon business de exemplu. Folia este fabricata dintr-un material rezistent care ar trebui sa nu afecteze calitatea imaginilro afisate pe ecran dar care ar trebui sa ajute utilizatorii sa foloseasca tastatura mult mai simplu si mai usor. Folia vine impreuna cu o carcasa asemanatoare cu Bumperele vandute de Apple si aceasta carcasa are rolul de a tine folia perfect fixata pe ecran pentru a fi intotdeauna aliniata cu tastatura virtuala a terminalelor noastre. Din pacate folia poate fi utilizata doar in portrait mode, nu si in landscape mode.

Folia impreuna cu carcasa costa 29.99$ insa pentru o persoana care tasteaza mult pe iPhone si are nevoie de un “ajutor” cred ca e un accesoriu foarte bun.

  • eu cred ca cine tasteaza mult deja s’a obisnuit…deci produs cretin ( parerea mea )

  • Toni

    Eu scriu foarte mult pe iphone dar deja sunt obijnuit folia e degeaba serios nu ii vad rostul , nu cred ca ajuta cu nimic mia mult incurca !

  • crixalis

    alta porcarie….

  • royce

    sa dai 30$ pentru ce?si se prezinta in clip ideea de a scrie oriunde:in pauzele de cafea,in grocery,in parc,etc….dar nu puteam sa facem asta pana acum?iar produsul e cretin din start:reason not to buy iphone:no physical keyboard.dar nu pentru asta a fost conceput iphoenul?vrei tastatura fizica,iti iei blackberry si gata 🙂