geohot va face o solutie de jailbreak pentru Sony Xperia Play

Dupa ce si-a facut un blog unde cere donatii pentru a plati avocatii care il reprezinta in instanta in procesul intentat de Sony, geohot anunta acum ca va face o solutie de jailbreak pentru noul Sony Xperia Play. In loc sa stea linistit pana la terminarea procesului pentru a avea parte de un verdict favorabil, geohot anunta ca va face jailbreak terminalului Sony Xperia Play, o miscare datorita careia va avea cel mai probabil de suferit. Desi in SUA jailbreak-ul a fost declarat legal anul trecut, iata ca anumite companii reusesc sa cheme in instanta dezvoltatori care fac asemenea solutii de jailbreak si din pacate au parte de verdicte favorabile impotriva lor.

In fact, I want the opposite reputation set, That the more a company tries to abuse the legal system, the harder we rally back. I will be the first person in line on the launch date of the Xperia Play, and itching to get my hands on the Next GeoHot Project.

Geohot nu spune clar ca va face jailbreak dar anunta deschiderea unui „nou proiect geohot” deci probabil va gasi o metoda de a expoata sistemul de operare a smartphone-ului pentru a permite rularea de cod nesemnat. Daca il sustineti pe geohot nu uitati sa donati.

Thanks to robert.

Articolul precedentiPad 2 cu tehnologie Light Peak?
Articolul următorVideo: Primul review pentru iPad 2(umor)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.