Prima Pagina Android Motorola Xoom nu va rula continut flash din ziua lansarii, un update...

Motorola Xoom nu va rula continut flash din ziua lansarii, un update il va \”aduce\” din primavara

Asteptati cu nerabdare noua tableta Motorola Xoom? Va gandeati sa o folositi in locul tabletei iPad deoarece Android 3.0 Honeycomb permite rularea continutului flash? Atunci poate ar trebui sa va abtineti de la a achizitiona una, cel putin pana in primavara acestui an cand se estimeaza ca Motorola va scoate un update care va permite rularea continutului flash pe Motorola Xoom. Nimeni nu stie exact de ce nu va exista suport flash pe Motorola Xoom inca de la inceput, unii spun ca ar fi vorba despre flash player 10.2 care inca nu e disponibil pentru terminale mobile insa un lucru e clar : cel mai mare avantaj al Motorola Xoom in fata iPad a disparut.

Multi laudau faptul ca aceste tablete vor permite accesul la “intregul internet” insa “cea mai puternica” dintre ele vine cu un mare handicap inca din start. Daca Motorola Xoom nu va avea flash disponibil atunci oare nici celelalte tablete nu vor avea asa ceva la lansare? E greu de spus dar din punctul meu de vedere Motorola Xoom nu mai e chiar atat de “atragatoare” fata de o tableta iPad. Mentiunea ca flash-ul nu va fi disponibil inca de la inceput o regasim scrisa cu text extrem de mic in partea dreapta jos a pozei.

 • Share it please!

 • Si care e problema daca nu exista flash ? Nu cred ca acum 5 ani se punea problema asta 🙂 ! Treaba e ce aplicatii/jocuri dezvolta platforma , lasa flash-ul ca nu conteaza ! Ah da ….e Android platform …

 • volt

  @zaone se poate instala flash pe g1…in secunda 2 de lansare pe piata o sa “apara”flash pentru aceasta tableta

 • @Domnul Avocat: Aplicatii praf, varza, de unde special facute pentru Honeycomb? Flash-ul era un mare mare avantaj.
  @volt: Nu stiu ce e flash g1, dar vorbim aici din punctul de vedere al unui om care nu vrea sa se complice prea mult cu tableta, vrea doar sa mearga si sa aiba aplicatii.

 • Pai si pentru ce naiba au mai scos tableta asta , daca sistemul de opereaza e varza, jocuri/apps nu sunt special facute pentru si totodata nu suporta flash ? Nici nu se compara macar cu iPad , daramite cu iPad 2 !

 • Nici iPad nu avea aplicatii speciale cand a aparut, au aparut in timp, dar cele pentru iPhone mergeau, aproximativ. La fel va sta treaba si cu Honeycomb, trebuie sa inceapa de undeva.

 • mihai_rt

  asa incepe sa si piarda din farmec, sa vedem ce urmeaza