Prima Pagina Cydia Video: iSocial permite incarcarea pozelor pe Facebook si Twitter cu un simplu...

Video: iSocial permite incarcarea pozelor pe Facebook si Twitter cu un simplu tap

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F4qtQCTcCBI[/youtube]

iSocial este un nou tweak ce va fi disponibil in Cydia in curand si va permite posesorilor de iDevices sa incarce poze din aplicatia Photos direct pe Twitter si Facebook cu un simplu tap. Practic deschideti aplicatia Photos, cautati poza dorita, apasati pe butonul de trimitere, selectati reteaua de socializare dorita, va logati si poza este automat publicata in contul vostru. Apple nu a implementat inca un sistem asemanator in iOS si probabil nu o va face in viitorul apropiat insa iSocial simplifica extrem de mult procesul de incarcare a pozelor pe retelele sociale.

iSocial va fi disponibil in curand in Cydia pentru 1.99$.

  • Mostwnted

    f misto si useful zic yo

  • Jiji

    Eu caut asa ceva pt upload direct din Photos in Picasa. Stiu ca sunt alte softuri care fac asta … dar era f bine daca era implemantata direct in iOS…. ca la Android (bine picasa apartine de Google … dar deh..si google maps ..si iaca e in iOS 🙂 ). Asteptam si Delivery reports si alte bunatati ce erau de pe vremea lui Nokia 1611.

  • Da, ceva pentru Delivery Report as vrea si eu, dar ceva nativ in iOS nu tweak.

  • Mariusr22

    Adevarul e ca e destul de greu sa postezi o poza din aplicatia facebook(care e gratis). Trebuie neaparat sa dai 2$ sa poztezi poza din photos…