Noile MacBook Pro ar putea avea SSD-uri, trackpad-uri mai mari, lansate de ziua lui Steve Jobs

Cei de la BGR au obtinut cateva informatii interesante, de la surse apropiate companiei Apple, cu privire la noile MacBook Pro-uri. Noile modele ar urma sa aiba coduri de identificare diferite fata de cele prezentate pana acum, ar urma sa fie lansate in urmatoarele 2 saptamani, ar urma sa aiba trackpad-uri mai mari decat cele din modelul actual si sistemul de operare ar urma sa ruleze pe SSD-uri de 8/16GB separate de hard disk-urile normale. Acest nou model al MacBook Pro ar urma sa fie si cu cateva sute de grame mai usor, ar urma sa aiba o baterie cu autonomie mai mare si desigur ca va fi  disponibil la acelasi pret precum actualul model.

For starters, we are told that the new laptops will contain glass trackpads that are even larger than the pads found on current-generation MacBook Pro models. The next bit of information doesn’t quite make sense to us, but we have been told the OS on the laptops will be loaded to a separate (internal) 8-16GB SSD while everything else will remain on the regular hard drive.

Pe 24 februarie Steve Jobs implineste 56 de ani si saptamana trecuta au aparut primele zvonuri care indicau aceasta data pentru lansarea noului model al MacBook Pro. Atunci lumea se intreba de ce ar alege Apple o zi de joi pentru o lansarea, ei bine iata si raspunsul, este ziua lui Steve Jobs si cei de la Appleinsider sustin ca ar fi normal ca acesta lansare sa aiba loc atunci, in onoarea lui Steve. Daca lucrurile se vor desfasura asa sau nu vom afla abia peste 2 zile.