Prima Pagina baseband Noutati despre unlock pentru iPhone 3G/3GS

Noutati despre unlock pentru iPhone 3G/3GS

Stiu ca asteptati de ceva timp vesti despre solutia de unlock pentru iPhone ce teoretic ar trebui sa fie disponibila abia dupa lansarea iOS 4.3, insa iata ca MuscleNerd ofera cateva detalii in legatura cu procesul de dezvoltarea a acesteia. MuscleNerd sustine ca in timpul cautarii unui exploit ce ar putea fi folosit pentru decodarea baseband-ului din iPhone 4, a descoperit cativa vectori ce ar putea ajuta la dezvoltarea solutiei de unlock pentru iPhone 3G si 3GS. MuscleNerd nu spune cum anume ar putea fi folositi acesti vectori pentru dezvoltarea respectivelor solutii de unlock, insa e clar ca echipa are un “as in maneca” in ceea ce priveste o viitoare solutie de unlock. Din pacate nu s-a mentionat nimic despre metoda de downgrade de baseband la care lucreaza Dev Team, insa sunt sigur ca vor scoate ceva care ne va ajuta sa scapam de baseband-ul de iPad.

Revin la ideea de mai sus referitoare la data lansarii acestei noi solutii de unlock si va reamintesc faptul ca MuscleNerd a spus foarte clar ca abia dupa lansarea iOS 4.3 vom avea disponibila o noua solutie de unlock pentru iPhone.

 • Share it please!

 • S37hhhh

  Da, clar…

 • gtc black

  sa fie pt Ip4 …:) daca e iar 3g/3gs 😛 useless !:D

 • precum la marea deblocare prin BB de ipad… hai ca scoatem.. avem 3 metode.. si bang… faci jb doar cu shsh de beta si bb de ipad. gps pauza…

  daca geohot se apuca de jb si unlock de iphone-uri cumparam sony la cate donatii avea.

 • KL

  cumparati-va neverlocked fratilor pt kteva sute de roni in plus. se simte diferenta!
  fara probleme pe viitor update fara griji. si sincer eu am renuntat la i4 meu codat si am mai pus ceva si am cumparat neverlock., iar observand evolutia telefonului fara jailbreak si decodarii si alte prostii ca merge extraodinar o autonomie mult imbunatatita. iar knd am nevoie de o app ma lipsesc de 20-30ron pe luna si o cumpar din store. si vreau sa uit cu totul de numele “hacherilor” astia care si-au batut joc constant din octombrie de atata lume cu decodarea ! bucurati-va de i-devices !

 • dyko

  o sa intreb aici pt ca pe articolele mai vechi nu mi se raspunde… am 4.1… are rost sa imi pastrez baseband 02.10.04… as dori sa trec 4.2.1 multumesc anticipat…

 • traian

  salut -iphone 4g cu 4.2.1 de la orange merge jailbreak sau ramane codat dupa JB ?

  nu am idee daca este neverloked…