iOS 4.3 – disponibilitate si unlock

Daca ati urmarit zaone.ro aseara atunci stiti sigur ca tableta iPad 2 va fi prezentata oficial pe data de 2 martie 2011, adica miercurea viitoare, in cadrul unei conferinte ce va fi tinuta de Apple in San Francisco. Impreuna cu iPad 2 Apple va prezenta mai mult ca sigur si iOS 4.3 impreuna cu o parte dintre noile sale functii disponibile exclusiv pe tableta. Apple nu a mai lansat o versiune beta a iOS 4.3 de cateva saptamani si e foarte posibil ca pe 2 martie sa lanseze prima, si speram singura, versiune GM a iOS 4.3. Dupa lansarea acestei versiuni GM, iOS 4.3 va fi disponibil in aproximtiv 2 saptamani pentru toate iDevice-urile.

Despre solutia de unlock v-am spus deja ca ar putea fi disponibila la maxim 2 saptamani dupa lansarea oficiala a iOS 4.3. Daca iOS 4.3 ar fi disponibil undeva pe la jumatatea lunii martie atunci o solutie de unlock ar trebui sa fie disponibila pana la sfarsitul lunii martie. Dev Team a lucrat cateva luni bune la aceasta noua solutie de unlock si cu siguranta o va lansa pentru ca milioane de oameni o asteapta “cu sufletul la gura”.

32 COMENTARII

  1. asa au zis si cu 4.1 si cu 4.2 si cu 4.2.1 a trecut anu si am ajuns la 4.3 si cei cu iphone 4 blocat il tin de bibelou ca astia nu scot unlocku … 1 din motive pentru care nu suport dev team o lalaie si atata lume depinde de 1 unlock.. care ei prob gasesc altu si la 4.3 in 2-4 weeks max

  2. Nu o mai trageti cu “au lucrat luni bune” pentru ca e fake and gaay ! A-ti vazut cei de la Chronic gen: “Mda pai nu am lucrat la nici o solutie de unthetered jb …..intr-o saptamana o terminam ..chiar daca a-ti stat dupa ea 1 luna” !
    Binenteles ca “chirurgul” va scote solutia intr-o saptamana ca doar are si el familie , nu va sta dupa fundul BB-urilor tot timpul acum !
    Sau poate sa nu scoata un unlock bazat pe iPad frmware ca atunci e cireasa dp tort :))
    Stati voi linistiti * parerea mea* ca Apple le dicteaza totul ca daca nu ar mai fi jb legal s-ar reprofila baietii usor , si dp urma asta se castiga bani muulti;)
    Si sa nu uitam partea un pic mai importanta : ce se va intampla in iunie cand Apple will release firmware 5.0 ? Se va repeta povestea ? Mai mult ca sigur ! Thank u 😛

  3. @Domnul Avocat: Lucreaza de ceva timp la ea, solutia de unlock se face mult mai greu decat cea de jailbreak, nici Dev Team nu ar putea face asa ceva intr-o saptamana. Ei au de mult exploit-urile pregatite insa asteapta o lansare importanta pentru a le implementa.

  4. Bun , insa ce BB-uri va acoperi solutia de unlock care doar posesorilor de iPhone 4 le va fi impartita ca pe cei cu 3GS i-a “lecuit” cu unlock-ul bazat pe firmware de iPad ! Stiu e greu , dar ce naiba sunt hackeri ! Unui hacker nu ii i-a peste 5 luni pentru a descifra un cod ! Ei degeaba vorbesc pe Twitter ca lucreaza de luni bune ! Treaba e ca sunt in incapacitatea de a scoate un unlock ! Iar nevoia omului este pe moment ! Sa nu-mi spuna ca vor scoate solutia de unlock valabile pentru 4.1/4.2.1/4.3 !

  5. @ysofix: Eh, typo.
    @Domnul Avocat: Nu le-a luat 5 luni sa descifreze un cod, ei pur si simplu asteapta iOS 4.3 acum, de aceea nu au lansat nimic. Nu stiu daca sunt afiliati sau nu celor de la Apple, daca iau sau nu comenzi de la ei, dar Dev Team “asteapta” luni bune aproape la fiecare lansarea unei solutii de unlock.

  6. Cred totusi ca nu au nimic, iar daca au.. au descoperit vulnerabilitatea de curand, in niciun caz nu o au de cand au spus. Inca o luna de asteptare, macar daca ar fi adevarat ca scoate la sfarsitul lui martie.
    @radu… aici nu facem limba romana, nu punem note, se mai intampla sa tastezi repede si sa “gresesti”. Esti profesor?

  7. sa gresesti e una….se vede clar ca nu stie…..nu sunt profesor dar e bine sa-l atentionezi ca poate nu mai persista…imi cer scuze daca am deranjat dar mi s-a parut urat

  8. stati voi linistiti ca prin aprilie o sa scoata decodarea , DAR ! o sa fie cel mai probabil o mizerie care va putea fi folosita cu foarte multe riscuri ceva gen (ipad bb) fara gps sau cu 50/50 sanse sa iti strici vre-o functie vitala battery drain ( oricum ceva de mantuiala ) cum suntem obisnuiti de altfel . nu va asteptati la un ultrasn0w gen ala pt 01.59 care merge fara probleme o sa fie ceva de o sa ne faca sa ne muscam mainle de bucurie. deaia in lunile kre au trecut cu minciuni si promisiuni am facut niste mici economii sa trec la neverlocked ! asa ar trebuii sa faca toata lumea , poate nu iti permiti azi sau maine dar pe cat timp astepti pui ceva la saltea si in 6 luni cat a durat mascarada in mod sigur salvai ceva sa iti cumperi neverlock sa scapi de aceste nimicuri de oameni care nu fac altceva decat sa vb si sa trateze cu sictir o gramada de lume.posibil din “n” motive (banii , kkt kre sa urcat la cap , etc). deci ramane de facut sa scapam de ei prin pur si simplu schimbarea terminalelor codate!

  9. pruteanu e vre-un looser cu telefonul codat care habar n-are cu ce se mananca un jailbreak sau o decodare. , stii dc zic asta? – simplu altfel nu ajungeai aici pe site decat daca cautai un guide sa iti faci prapadiu de iphone 2g care probabil il ai .
    si sari cu insulte pt ca probabil ai citit guide-ul de care ai fi avut nevoie si mai mult ca sigur nu ai inteles nimic ( e ceva normal cu totii ne-am dat seama ca esti frustrat si nu prea te duce procesoru; ) 🙂

  10. Atat va agitati si certati legat de solutia asta de unlock, care nu e deloc o solutie, e doar un compromis pt ca foloseste mobile substrate, cand puteti sa luat un iphone factory unlocked si s-a terminat balciul.

  11. Decat sa ii criticati mai bine asteptati ca pana la urma o sa apara. Sunteti ca tot romanul ala nerabdator, mai bine a-ti fi fericiti ca nu cer nu stiu cati bani pentru a putea sa iti faci unlock-ul. Eu unu cel putin astept pana o fi disponibil, deoarece nu are rost sa ma consum. Pana atunci il folosesc pe post de ipod, consola de jocuri, navigare pe net prin wi-fi. La pretul de 1700ron pe care l-am dat pe el, zic ca merita sa astept. :).
    Asa ca rabdare oameni buni ca o sa fie cat de curand aceasta solutie de unlock.
    O zi buna.

  12. @Radu: Nu stiu ce ai cu “Domnul avocat” , nu e vina lui ca e ruda cu Videanu si e analfabet, evident ca nu stie limba Romana si timpul trecut : a-ti in loc de ati, cratime puse aiurea etc. Sper doar sa nu fie intr-adevar avocat ca daca e asa au sfeclit-o aia de-i reprezinta…

  13. Cei de la DevTeam nu sunt obligati sa scoata unlock, nu e vina lor ca voi ati ajuns sa tineti telefonul pe post de bibelou.

    @Domnul Avocat doar pentru ca ai codat mesajul nu iti da dreptul sa vorbesti cu radu asa.

  14. @ cucubau:habar nu ai pe ce planeta traiesti 😉 ! care este problema ta si la ce scriu eu ? Nu a spus nimic zaone ca sa te trezesti tu @radu 2 handicapati care din lispsa de abordare subiect statzi si comentati ca 2 maimutze;) ! Dati-va foc ;)! @irsp: si care e problema ta ? Daca este cineva sa imi critice mesajele acela este adminul de pe acest site …nu toti ……mai bine tac 🙂

  15. @irsp: eu de fire nu dau inapoi orice ar fi 😉 clar ! Nu permit ca niste incompetenti sa abordeze teme gresite asupra mea ! Daca nu ai ce obiecta pe tema de subiect sa zboare de aici clar ! Orice om greseste clar 🙂 Nimeni nu este perfect !

  16. Scuzele mele Z , dar pe bune eu propun altceva ! Orice tine in afara sferei de dezbatut pe subiect sa fie sterse sau nepublicate 😉 ! Ca sa nu mai existe asemenea divergente ! Iar mesajul este in base64;) …il poti sterge ! Si sa iti fie rusine Bobo ( whatever) pentru faptul ca nu te-am bagat in seama cand trebuia 🙂

  17. gresala?….ai nenumarate greseli de exprimare…mai mergi si tu pe la scoala mai baietel…esti praf…in fiecare post al tau exista cel putin o gresala de exprimare….esti un pusti cordit care atunci cand greseste nu are taria sa recunoasca si incepe sa jigneasca…e plina lumea de oameni de genul tau

  18. Hai ai grija cum vorbesti ca nu esti tu ala in masura sa judece lucrurile ! Suferi de bagare de seama dute nepoate 😉 ! Iar eu cand tastez nu am obiceiul sa ma uit la tastatura 😉 ! Frate am facultate si una buna 😉 asa ca daca esti smeker te invit la o lectie de romana sa vezi cum e 😉 ! Vorbea perfectu de Radu :)…nu ma cunosti the same 😉 !Aici se comenteaza pe subiect prietene nu pe greselile altora !