Prima Pagina aplicatii NetVoice – voice chat prin Wi-Fi intre iDevices

NetVoice – voice chat prin Wi-Fi intre iDevices

NetVoice este o noua aplicatie disponibila in Cydia care permite utilizatorilor de iDevice-uri sa faca voice chat prin Wi-Fi 100% gratuit. Aplicatia functioneaza numai daca dispozitivele sunt conectate la aceeasi retea Wi-Fi deci nu puteti vorbi cu un iDevice conectat la un alt Wi-Fi HotSpot decat cel la care sunteti conectati si voi. Faptul ca functioneaza doar pe aceeasi retea Wi-Fi este marele “minus” al acestei aplicatii insa sunt sigur ca pentru unii poate fi utila.

NetVoice este disponibila gratuit in Cydia.

 • pana la urma nu e chiar asa “100% gratuit” pentru ca ai nevoie de conexiune de internet , si ce rost ar avea sa vorbesti pe o raza maxima de 50-100metri?

 • Nu internet, Wi-Fi.

 • Cris19

  Priveste partea plina a paharului, esti in mall cu prietena ta care e nebuna dupa shoping si tu in timp ce arunci o privire la un magazin cu accesorii iPhone, o scapi din privire…te uiti in stanga, in dreapta si ea nicaieri. Daca esti asa zgarcit sa nu iti consumi minutele din abonament, daca ai abonament, atunci presupunand ca ai pusa aceasta aplicatie, incerci s-o contactezi prin NetVoice :))

 • Sorin

  In mall sunt multe retele si nu prea cred ca vei nimeri una comuna, asa ca mai bine o sun prin Viber

 • calin

  @5. Cris19 , nu mai bine o suni ?