Prima Pagina Apple Primele screenshot-uri din Mac OS X Lion

Primele screenshot-uri din Mac OS X Lion

O prezentare video a noilor functii din Mac OS X Lion aveti aici iar in acest articol voi publica o serie de imagini capturate in timpul folosirii noului Mac OS X Lion. O buna parte dintre aplicatiile din Mac OS X au fost actualizate insa Finder-ul are parte de cele mai multe noutati. Veti gasi in el un sidebar modificat, un toolbar imbunatatit si cateva butoane care nu erau disponibile pana acum. Parerea mea este ca Mac OS X Lion va avea parte de un succes enorm, insa mai avem de asteptat pana la lansarea sa oficiala.

Noua aplicatie Mail

Noul iCal

Safari 5.1 ruland pe Mac OS X Lion

Noul QuickLook

Noul AirDrop

Preview

Noile butoane si “stiluri”

Interfata pentru administrarea MobileMe si iCal

Animatiile implementate pentru trecerea de la o aplicatie la alta

Noul launchpad si modul in care afiseaza aplicatiile din foldere

Modul in care arata Spotlight

 • E cineva developer? As fi, desigur, interesat de un early preview 😀 Hit me with a message or something please!

 • Nu merge asa, nu e ca la iOS.

 • Ah, e prostia de update prin App Store *sigh*
  I don’t want to pony up 100$.

 • http://leimobile.com/want-to-beta-test-mac-os-x-lion/

  Se pare ca se poate. Trebuie doar ca developerul sa-ti dea invite.

 • Da, o noua metoda de a face bani.

 • Dap, si asta e adevarat. Urat din partea lor ca nu ofera solutia gratis. Oricum, macar stiu ca se poate daca gasesc un dev binevoitor.

 • Tigris Regalis

  Pe alocuri au înlocuit anumite grupuri de butoane din toolbar cu un selector cu slider, au introdus un nou buton dreapta sus pentru redimensionarea ferestrei pe la anumite aplicații, butoanele au devenit mai puțin rotunjite și simbolurile de pe elementele de interfață nu mai sunt colorate pe nicăieri … per total o interfață mai sobră decât vechea Aqua și mai puțin uniformă (anumite elemente se regăsesc doar la anumite ferestre). Sper s-o mai șlefuiască până la final.

 • Am gasit versiunea Lion , piratata ! Da stiu , multi vor spune ca pirateria dauneaza, insa vreau sa probez acest nou update de la Apple pentru a ma familiariza si totodata sa-mi spun parerea 😉 ! Revin