Tizi Mobile TV – TV Mobil pentru iPad si iPhone

Tizi Mobile TV este un dispozitiv practic si util ce permite receptionarea canalelor TV digitale(DVB-T/DTT) pe terminalu nostru fara a fi nevoiti sa ne conectam la o retea de cablu terestra. Aparatul face un Wi-Fi HotSpot la care se conecteaza iDevice-ul nostru si permite receptionarea canalelor TV pe terminal cu ajutorul unei aplicatii dedicate. Folosind aplicatia respectiva putem salva emisiunile favorite direct in terminalul nostru in limita spatiului disponibil. Greutatea si dimensiunile sunt punctele forte ale acestui aparat, avand in jur de 8 cm lungime, 5 latime, 1 cm grosime si doar 60 de grame greutate, e mai foarte usor de luat cu noi aproape oriunde. Tizi are un procesor ARM 9 performant,o antena telescopica si o baterie cu autonomie de aproximativ 3,5 ore de vizionare continua (1050 mAh), reincarcarea completa a acesteia facandu-se in aproximativ o ora. Pe partea din fata a aparatului existe trei beculete LED care indica starea de incarcare a bateriei, puterea semnalului Wi-Fi si a semnalul digital.

Tizi Mobile TV este un accesoriu ideal pentru cei cu o tableta iPad si multe drumuri de facut, insa nu stiu cat de buna este receptia in Romania. Dispozitivul poate fi achizitonat la pretul de 149,95€.

4 COMENTARII

  1. Slab, slab, noi deja avem Dreambox Live – excelentă aplicație, cu ea ne conectăm de oriunde avem net, direct pe boxul satelit de acasă.
    Poate ar fi util ca Apple să pună ceva tunere digitale pe următoarele produse.

  2. Am SlingBox si sunt foarte multumit, prind toate canalele de pe tuner-ul de acasa oriunde as fi, prin internet, la calitate foarte buna, chiar si pe 3G.

  3. Tizi.tv e un receptor digital terestru care are principalul avantaj ca este mobil, spre deosebire de Dreambox pe care il tii langa dvd player sub televizor.