Prima Pagina iPhone 20% reducere la orice telefon din magazinul online Orange pentru urmatoarele 2...

20% reducere la orice telefon din magazinul online Orange pentru urmatoarele 2 ore

La exact o saptamana dupa lansarea unei promotii prin care oferea reducere 20% pentru aproape orice telefon din magazinul online, Orange revine cu aceeasi termeni, in aceleasi conditii. In urmatoarele 2 ore veti putea achizitiona din magazinul online al Orange Romania aproape orice model de telefon, exceptie facand terminalele iPhone 4, cu reducere de 20%. Ca si saptamana trecuta, terminalele iPhone 3GS sunt disponibile cu o reducere de 70% la care se cumuleaza si reducerea noua de 20%, insa oferta este disponibila numai pana la ora 18:00 asa ca grabiti-va sa va achizitionati un terminal acum.

Prima promotie a avut mare succes din moment ce Orange a decis sa o acorde din nou astazi si daca lucrurile vor merge la fel de bine atunci poate saptamana viitoare veti putea beneficia de o oferta similara.

 • Share it please, pentru cei interesati!

 • KL

  stie cineva cum se poate rezolva problema cu crash-ul la gps igo din installous pe iphone 4? am auzit mai multa lume cu aceasta problema.

 • z3wl

  nu se poate rezolva. versiunile noi de IGO au implementate un anti-crack pe care nu a reusit nimeni sa-l sparga. 1.2.4 parca e ultima versiune care merge. iar solutia cea mai buna e sa-l cumperi din appstore

 • mih_i

  iGo crackuit nu o sa-ti mai functioneze din momentul in care instalezi vreun program ce efectueaza modificari in aplicatia SMS din iPhone, ptc interfereaza cu MobileSubstrat. Deci dai restore, pui iGo si renunti la BiteSms sau altele.

 • Pingback: Model 20()