Prima Pagina aplicatii Noi screenshot-uri pentru Rainbox Six: Shadow Vanguard publicate de Gameloft

Noi screenshot-uri pentru Rainbox Six: Shadow Vanguard publicate de Gameloft

Gameloft a publicat acum cateva saptamani pe contul oficial de pe Twitter un teaser video pentru jocul Tom Clancy’s Rainbow Six: Shadow Vanguard ce va fi lansat in viitorul apropiat pe iDevices. Din pacate teaserul nu prezenta absolut nici un element din joc ci doar o scurta poveste despre Raindow, o echipa special antrenata(pentru operatiuni de salvare)  care intra intr-o ambasada si salveaza cativa ostateci capturate de teroristi. Asta se intampla acum mai bine de o luna, astazi in schimb Gameloft a publicat cateva screenshot-uri noi pentru acest joc. Din punct de vedere grafic jocul arata foarte bine si gameplay-ul va fi cu siguranta cel putin la fel de bun pentru ca in fond e vorba despre un joc facut de Gameloft.

Nu se stie deocamdata cand anume va fi lansat Rainbox Six: Shadow Vanguard insa probabil il vom avea in luna martie in AppStore.

  • Ionut !

    arata misto ! dar sa vedem la final daca e implementata aceeasi chestie ca si la ultimele jocuri de la gameloft ! Buy in-app !

  • a depasit grafica de pe psp:)

  • Mostwnted

    shooterele mi se pare niste jocuri care nu prea merg jucate pe iDevice-uri … adica mai repede merg jocuri gen angry birds sau cut the rope care pot fi jucate ocazional …. sunt mai fun dekt sa joci un shooter… nu se compara sa joci un shooter pe consola sau mai ales pe pc … este incomod parerea mea …

  • vali

    Sandstorm si Black Ops mi-au placut f mult. Le-am terminat pe amandoua. Sper sa fie cel putin la fel de bun ca ele. Altele care sa se apropie nu am gasit.