Digitizer de 4 inch pentru iPhone 5 disponibil pentru achizitie pe un site din China

Doreati ca iPhone 5 sa aiba un ecran de 4 inch? Daca da atunci priviti imaginea de mai sus deoarece dorintele voastre ar putea deveni realitate pentru ca aceasta componenta, aparent fabricata pentru iPhone 5, a aparut pe un site de licitatii din China. Ce vedem noi acolo este digitizerul(carcasa din fata a) terminalului iPhone si  este special facut pentru a acoperi un ecran de 4 inch. Digitizer-ul este aproape identic, cu cel al iPhone 4, singura diferenta constand in faptul ca are partile laterale mult mai subtiri, adica in concordanta cu zvonurile care indicau ca iPhone 5 va avea un ecran mai mare ale carui dimensiuni ii vor obliga pe cei de la Apple sa renunte la o parte din bezelul de pe margini.

China’s 1st iPhone 5 photo has surfaced! From this photo it seems that the screen size will be larger than iPhone 4. There has been a lot of specualtion about a larger screen and maybe this will be one of the upgrades we will see when iPhone 5 is released this summer.

Acelasi site a publicat acum cativa ani niste zvonuri in legatura cu iPhone Nano, zvonuri care in final s-au dovedit a fi adevarate deci e posibil ca si acesta sa se adevereasca in vara, sau prin primavara daca Gizmodo va cauta cu acelasi zel viitorul iPhone 5. Ce parere aveti despre nou digitizer? Credeti ca Apple va renunta in sfarsit la clasicul ecran si va implementa unul nou care mai mult ca sigur va genera multe probleme pe partea software pentru dezvoltatori?