iPad 2 ar putea fi disponibila la scurt timp dupa conferinta din 2 martie

Initial au aparut zvonuri care indicau ca iPad 2 va fi amanata pana in luna iunie, acum apar zvonuri care indica faptul ca tableta iPad 2 va fi disponibila in magazine la foarte scurt timp dupa conferinta de presa din 2 martie. Sincer sa fiu nici nu stii ce sa mai crezi avand in vedere amalgamul de informatii pe care le arunca toata lumea pe internet despre tableta iPad 2 cu doar 4 zile si jumatate inainte de conferinta oficiala pentru prezentarea ei. Acest nou zvon vine de la AppleInsider si explica faptul ca anumite surse apropiate Apple sustin ca a fost pusa in miscare o actiune de pregatire a magazinelor Apple pentru o posibila lansare a unui produs important, deci o pregatire strategica pentru a face fata unui volum mare de vanzari.

According to people familiar with the matter, Apple is preparing several of its operating segments to perform functions during the second half of next week that are representative of nothing short of a large scale, consumer-oriented product roll out (not just an announcement). And with official invitations to next Wednesday’s press briefing clearly indicating a focus on iPad, these people believe at least one version of the refreshed device will be in transit to retail outlets during that briefing.

Anul trecut iPad a fost lansata in aceeasi perioada numai in SUA si Apple va merge pe aceeasi pasi, adica va lansa tableta in acelasi timeframe. Fie ca o lanseaza pe 3 martie, fie ca o lanseaza la o saptamana dupa, iPad 2 va fi disponibila in martie, dupa parerea mea, impreuna cu iOS 4.3. Apple nu lanseaza produse in ziua imediat urmatoare prezentarii lor ci la aproximativ o saptamana dupa aceasta, deci as putea crede ca iPad 2 va fi disponibila pentru achizitie in prima parte a lunii martie. Pana una alta, va astept miercurea viitoare pe zaone.ro pentru a viziona impreuna si discuta prezentarea iPad 2.