Cydia 1.1 va fi tradusa in diverse limbi de pe glob

Incepand cu versiunea 1.1 a a Cydia ce va fi disponibila in curand va exista posibilitatea de a alege limba in care doriti sa fie afisate informatiile din aplicatie. chpwn lucreaza in acest moment la dezvoltarea pachetelor de limbi pentru noua versiune a Cydia, reusind deja sa faca unele pentru spaniola si germana urmand ca unul pentru limba rusa sa fie disponibil in curand. chpwn lucreaza pe baza unor pachete trimise de utilizatori deci practic Cydia ar putea include orice limba suportata si de iOS daca este trimis pachetul cu traducerile asa ca daca exista printre voi persoane care se priceps a faca asa ceva pot trimite lui chpwn pachetul cu traducerea pentru Cydia si el va fi implementat.

Nu stiu daca, Cydia va selecta automat limba dupa cea din iOS sau va exista un meniu cu optiuni disponibil in aplicatie insa daca nu are romana nu ne prea intereseaza in ce limbi va fi disponibila.

9 COMENTARII

  1. Acum mai bine de un an am trimis lui Saurik traducerea in romana pentru Cydia si cu toate ca au mai aparut update-uri la ea nu a publicat si versiunea romana, poate nici nu o mai are sau eventual o va face si altcineva si avand in vedere ca se lucreaza la o versiune multi-language sa fie si romana, pentru doritori.

  2. engleza e prea usoara deja. limba romana e binevenita ptr sufletul romanilor :). dar cand apare cydia 1.1? odata cu jailbreakul ptr 4.3?

  3. Scuze ca scriu in afara subiectului, dar pe ultras scrie ca Sherif Hashim ar fi gasit o solutie de deblocare pt ultimele variante de baseband…apare ceva copiat de pe twitter din 24 februarie. O fi pe calea cea buna?