Tim Cook ar putea prezenta iPad 2 in locul lui Steve Jobs

Desi toata lumea se asteapta ca Steve Jobs sa urce pe 2 martie pe scena conferintei Apple si sa prezinte lumii intregi iPad 2, este foarte posibil ca ca Tim Cook, COO al Apple si inlocuitor temporar al lui Steve Jobs, va fi omul din mainile caruia vom vedea pentru prima oara iPad 2. LA Times a scris un articol in care sustine ca la recenta adunare generala a actionarilor Tim Cook l-a inlocuit pe Steve Jobs si se pare ca acelasi lucru se va intampla si la conferinta de miercuri avand in vedere starea de sanatate a CEO-ului Apple. Personal ma asteptam ca Steve Jobs sa urce pe scena, sa ne arate ca totul e bine si sa ne “vrajeasca” din nou cu prezentarea unui produs extraordinar, dar din pacate lucrurile ar putea sta altfel.

Apple’s Chief Operating Officer Tim Cook is the presumed heir apparent to Steve Jobs.

So all eyes were on Cook as he sat on Jobs’ stool onstage at Apple’s annual shareholders meeting Wednesday. It was only the second time in a decade that Jobs skipped the meeting.

Nu stiu daca Steve Jobs a ales sa nu participe la aceasta adunare a actionarilor pentru a se pregati pentru conferinta din 2 martie sau pur si simplu este mult prea slabil pentru a face aparitii publice, insa devine din ce in ce mai clar faptul ca starea de sanatate a CEO-ul Apple se deterioreaza rapid.