Prima Pagina Apple Tim Cook ar putea prezenta iPad 2 in locul lui Steve Jobs

Tim Cook ar putea prezenta iPad 2 in locul lui Steve Jobs

Desi toata lumea se asteapta ca Steve Jobs sa urce pe 2 martie pe scena conferintei Apple si sa prezinte lumii intregi iPad 2, este foarte posibil ca ca Tim Cook, COO al Apple si inlocuitor temporar al lui Steve Jobs, va fi omul din mainile caruia vom vedea pentru prima oara iPad 2. LA Times a scris un articol in care sustine ca la recenta adunare generala a actionarilor Tim Cook l-a inlocuit pe Steve Jobs si se pare ca acelasi lucru se va intampla si la conferinta de miercuri avand in vedere starea de sanatate a CEO-ului Apple. Personal ma asteptam ca Steve Jobs sa urce pe scena, sa ne arate ca totul e bine si sa ne “vrajeasca” din nou cu prezentarea unui produs extraordinar, dar din pacate lucrurile ar putea sta altfel.

Apple’s Chief Operating Officer Tim Cook is the presumed heir apparent to Steve Jobs.

So all eyes were on Cook as he sat on Jobs’ stool onstage at Apple’s annual shareholders meeting Wednesday. It was only the second time in a decade that Jobs skipped the meeting.

Nu stiu daca Steve Jobs a ales sa nu participe la aceasta adunare a actionarilor pentru a se pregati pentru conferinta din 2 martie sau pur si simplu este mult prea slabil pentru a face aparitii publice, insa devine din ce in ce mai clar faptul ca starea de sanatate a CEO-ul Apple se deterioreaza rapid.

 • Share it please!

 • Abea asteptam the steve’s speech… 🙁
  http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA&feature=youtube_gdata_player unul dintre cele mai bune discursuri… Merita pentru cine nu la vazut…

 • Gabi

  @Vlad: merita vazut
  Tot de pe youtube cred ca merita vazut … Steve Jobs and Bill Gates Together, are mai multe parti in care cei doi discuta despre contributia lor in IT.
  nu pun linkurile ptr ca sunt prea multe dar cautati pe youtube Steve Jobs and Bill Gates Together

 • icetkk

  Cook e COO, nu CFO (nu cred ca exista CFO). Chief Executive Officer (CEO) si urmatorul “in grad” e Chief Operating Officer (COO)

 • Da, am gresit eu, e COO.

 • com

  CFO e Chief Financial Officer, cum adica nu exista?

 • icetkk

  ai dreptate, nu am realizat, exista CFO
  Oricum Jim Cook e COO.

 • Toate companiile au Chief Financial Office, dar ala s eocupa de altceva.