Video: TinyWings – noul Angry Birds

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x6pT_2E5xI0[/youtube]

Despre Angry Birds nu cred ca trebuie sa mai spun nimic avand in vedere ca este unul dintre cele mai populare jocuri din AppStore si probabil toti dintre voi l-au testat macar o data. TinyWings este un joculet nou care promite sa „fure” atentia utilizatorilor de la celebrul Angry Birds. In TinyWings trebuie sa controla zborul unei pasari de-a lungul unei harti pline de dealuri si powerps. Practic trebuie sa apasam pe ecran pentru ca pasarea noastra sa prinda viteza atunci cand exista o „vale” intre 2 dealuri, prinzand viteza ea  va zbura si cu cat zboara mai sus si mai departe cu atat mai multe puncte primim. Totusi nimic nu e fara limite deci trebuie sa parcurgem cat mai mult din harta in cel mai scurt timp deoarece cand vine seara pasarea noastra adoarme si jocul se termina.

Initial nu i-am dat multa importanta insa dupa ce m-am jucat putin parca m-ar atrage sa o fac iar insa nu imi place la fel de mult precum Angry Birds.

Pretul initial:
Nume:
Tiny Wings

0.79

Developer: Andreas Illiger
Categoria: Games


Descriere: You have always dreamed of flying – but your wings are tiny. Luckily the world is full of beatiful hills. Use the hills as jumps – slide down, flap your wings and fly! At least for a moment – until this annoying gravity brings you back down to earth. But…


Dimensiunea aplicatiei este: 10.5 Mb


 

Articolul precedentTim Cook ar putea prezenta iPad 2 in locul lui Steve Jobs
Articolul următorCe ar putea prezenta Apple la conferinta de miercuri
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.