Video: TinyWings – noul Angry Birds

5

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x6pT_2E5xI0[/youtube]

Despre Angry Birds nu cred ca trebuie sa mai spun nimic avand in vedere ca este unul dintre cele mai populare jocuri din AppStore si probabil toti dintre voi l-au testat macar o data. TinyWings este un joculet nou care promite sa “fure” atentia utilizatorilor de la celebrul Angry Birds. In TinyWings trebuie sa controla zborul unei pasari de-a lungul unei harti pline de dealuri si powerps. Practic trebuie sa apasam pe ecran pentru ca pasarea noastra sa prinda viteza atunci cand exista o “vale” intre 2 dealuri, prinzand viteza ea  va zbura si cu cat zboara mai sus si mai departe cu atat mai multe puncte primim. Totusi nimic nu e fara limite deci trebuie sa parcurgem cat mai mult din harta in cel mai scurt timp deoarece cand vine seara pasarea noastra adoarme si jocul se termina.

Initial nu i-am dat multa importanta insa dupa ce m-am jucat putin parca m-ar atrage sa o fac iar insa nu imi place la fel de mult precum Angry Birds.

Pretul initial:
Nume:
Tiny Wings

0.79

Developer: Andreas Illiger
Categoria: Games


Descriere: You have always dreamed of flying – but your wings are tiny. Luckily the world is full of beatiful hills. Use the hills as jumps – slide down, flap your wings and fly! At least for a moment – until this annoying gravity brings you back down to earth. But…


Dimensiunea aplicatiei este: 10.5 Mb