Apple ar putea implementa in iPad 2 un nou model de ecran foarte subtire

Din toate sursele apropiate companiei Apple vin informatii care indica faptul ca iPad 2 va fi mult mai substire decat actualul model disponibil pe piata. Pentru a produce un dispozitiv atat de subtire Apple a trebuie sa conceapa un nou prodes de fabricatie pentru ecrane si se pare ca iPad 2 va avea un nou model de ecran foarte subtire. E logic sa fie asa avand in vedere ca tableta are doar jumatate din grosimea actualului model, deci componentele din interior au fost repozitionate si micsorate cel mai probabil. Din pacate acest nou model de ecrane ar putea cauza probleme de productie pentru Apple si unii sustin ca aceste probleme ar putea avea drept efect disponibilitate limitata in ziua lansarii.

“It appears that Apple is once again pushing the technology envelope by making the device far thinner than the original iPad, and the iPad 2’s ultra-thin glass screen is generating yield issues,” the analyst wrote. “This appears to be more of a process problem as opposed to a technology problem, and we wouldn’t be surprised to see volumes ramp fairly quickly as the process improves.”

Eu cred ca iPad 2 va fi oricum disponibila in cantitati “limitate”, adica pana intr-un milion de exemplare in SUA si cateva sute de mii in Marea Britanie, unde se presupune ca va fi lansata concomitent. Nici un produs Apple nu va fi disponibil in cantitati suficiente decat daca nu va mai fi atat de cautat pentru ca exista milioane de clienti care vor sa cumpere produse Apple si doar sute de mii de unitati disponibile pentru achizitie.