Prima Pagina aplicatii Sliders – adauga slidere in dock-ul din iOS folosind Scrollingboard

Sliders – adauga slidere in dock-ul din iOS folosind Scrollingboard

Scrollingboard este un tweak pentru iDevices care ne permite sa customizam Sprinboard-ul dispozitivului nostru pentru a accesa mult mai usor functiile importante ale iOS-ului. Scrollingboard Sliders este un nou tweak special conceput pentru Scrollingboard care ne permite sa adaugam in dock-ul terminalelor noastre slidere precum cele din imagini. Slidere ne permit sa setam volumul terminalului, luminozitatea ecranului, timpul pentru auto-blocarea ecranului sau pentru scaderea automata a luminozitatii. In meniul Settings putem seta care dintre aceste slidere le putem adauga acolo iar tweak-ul este compatibil cu altele din Cydia pentru a extinde functionalitatea terminalului.

Scrollingboard Sliders este disponibil gratuit in Cydia. Pentru a utiliza acest tweak trebuie sa instalat plugin-ul Scrollingboard din Cydia si trebuie sa aveti minim iOS 4 instalat.

 • Leoking3

  Salut Zaone, un Tweak prin care sa mi fac shortcut catre Settings/Phone/Sim applications exista cumva? Banuiesc ca nu..

 • Exista diverse tweak-uri prin Cydia. Nu stiu de unde ai vrea sa faci shortcut, astea sunt chiar in prima pagina din Springboard.

 • Marius M

  Pt a putea folosi acest tweak trebuie sa achizitionezi Scrolling Board ( programul de baza pt aceasta optiune ) si nu in ultimul rand va trebuie IOS>=4.0. Cred ca e bine de mentionat aceste lucruri.

 • Leoking3

  @Zaone: eu vreau sa ajung mai usor la meniul intern din sim applications, mai exact la Sim Dual (am doua numere pe acelasi sim), ca sa imi pot schimba numerele intre ele mai usor. Dar chiar habarnam cum sa dau search , desi nu cred ca are rost, nu imi pare posibil pt iOS.

 • SuperVirus78

  salut Leoking3,ceea ce cauti tu se numeste “Homescreen Setting” cu placere…:)