Bateria iPad 2 este de aproape 2 ori mai mare decat cea din iPad

In timpul keynote-ului de aseara, Steve Jobs a spus ca iPad 2 va avea aceeasi autonomie a bateriei precum iPad si ca noile componente au un consum redus de energie. In realitate Apple aproape ca a dublat marimea bateriei pentru a sustine aceasta autonomie de 10 ore si puteti observa in imaginea de mai sus cum arata noua baterie a iPad 2 in comparatie cu cea a iPad. E interesant cum an dupa an bateriile iDevice-urilor devin din ce in ce mai mari iar componentele interne din ce in ce mai mici pentru a compensa cresterea dimensiunilor bateriei. Mai uimitor este ca Apple reuseste sa faca dispozitivele din ce in ce mai subtiri la fiecare lansare.

Imaginati-va ce autonomie ar fi avut iPad cu bateria din iPad 2, ma gandesc la aproape 15 ore de utilizare.

12 COMENTARII

  1. IPad 2 este mai subtire, banuiesc ca asta se rasfrange si asupra bateriei, deci poate au trebuit sa compenseze prin latimea ei.

  2. Repet: nu inteleg de unde stiti voi ca bateria e de o capacitate mai mare. Eu cred ca e doar “presata” sa incapa in noul design mai subtire.

  3. tine la fel ca la ipad 1 , parerea mea e ca s-au cam pripit cu dual core-ul ala trebuia sa-i bage un proc de 1.2 cu cache mai mare si rami mai multi + display de 1280×800 si aveau de castigat mai mult , dual core puteau sa lanseze la versiunea viitoare , plus ca daca nu se complicau cu dual core automat bateria tinea mai mult (minim 12 ore) si aveau un castig de imagine mult mai mare , cred ca multi se vor orienta spre xoom din cauza rezolutiei displayului si ramilor mai multi

  4. Degeaba ai o caruta de rami si rezoluția mare,dacă nu ai ce face cu ea,câteva aplicatii,si flash player,deci IPad rulez,cu ramii ei putini si rezoluția mica