Tot ce trebuie sa stii despre iPad 2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sCfTBUId96c[/youtube]

A fost prezentata aseara, va fi disponibila din 11 martie in magazinele Apple din SUA si abia pe 25 martie in Europa si celelalte continente, costa la fel de „putin” precum tableta iPad, este mult mult mai rapida si va fi disponibila in versiuni pe alb si negru. iPad 2 revolutioneaza conceptul de tableta, din nou, si personal sunt mai mult decat incantat de ea si mai mult ca sigur o voi cumpara. Mai jos aveti toate informatiile de la conferinta Apple de aseara, tot ce trebuie sa stiti despre iPad 2 si ce aduce ea nou.

Articolele au fost selectionate in ordinea publicarii lor pe site si va recomand sa le cititi in ordinea afisata aici pentru a intelege despre ce e vorba.

Articolul precedentiTunes 10.2 disponibil
Articolul următorInfinity Blade update disponibil in AppStore
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.