Video: Tiny Wings – jocul saptamanii de la Apple

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x6pT_2E5xI0[/youtube]

Despre aplicatia Tiny Wings am vorbit saptamana aceasta si v-am prezentat-o ca o posibila succesoare a jocului Angry Birds si am observat ca pe intreg parcursul saptamanii aplicatia a fost constant prezenta pe primul loc in AppStore in topul celor mai achizitionate aplicatii. In TinyWings trebuie sa controlam zborul unei pasari de-a lungul unei harti pline de dealuri si powerups. Practic trebuie sa apasam pe ecran pentru ca pasarea noastra sa prinda viteza atunci cand exista o “vale”, prinzand viteza ea  va fi catapultata si cu cat zboara mai sus si mai departe cu atat mai multe puncte primim. Totusi nimic nu e fara limite deci trebuie sa parcurgem cat mai mult din harta in cel mai scurt timp deoarece cand vine seara pasarea noastra adoarme si jocul se termina.

Nu e Angry Birds dar e destul de addictive si interesant iar pretul transforma acest joc intr-un candidat ideal in lupta impotriva plictiselii.

Pretul initial:
Nume:
Tiny Wings

0.79





Developer: Andreas Illiger
Categoria: Games


Descriere: You have always dreamed of flying – but your wings are tiny. Luckily the world is full of beatiful hills. Use the hills as jumps – slide down, flap your wings and fly! At least for a moment – until this annoying gravity brings you back down to earth. But…


Dimensiunea aplicatiei este: 10.5 Mb