GarageBand va fi disponibil si pentru iPhone/iPod Touch

Recent companiei Apple i-a fost inregistrat un brevet de inventie pentru aplicatia GarageBand pentru iPad 2. In cadrul conferintei de miercuri Apple a prezentat lumii intregi cum poate fi folosita aplicatia GarageBand pe o tableta iPad 2 si cat de utila este aplicatia pentru incepatori. Folosind GarageBand puteti controla cateva dintre cele mai “populare” instrumente muzicale disponibile artistilor, ele putand fi folosite numai prin intermediul comenzilor touch. Fie ca e vorba despre clapele unui pian, despre corzile unei chitare sau despre un sistem de tobe, toate pot fi controlate direct din Aplicatie si pe masura ce intensificam actiunea asupra instrumentului creste si volumul. Personal sunt extrem de uimit de ce a reusit Apple sa faca, e chiar revolutionar si in curand vom avea aceasta aplicatie disponibila si pentru iPhone.

Apple presents us with a block diagram of a system for detecting onsets in a target audio signal in the time domain. Yet the key to this patent figure is found in Patent Point # 492 as outlined in yellow above. According to Apple’s patent “the data processing system could include one or more computers (e.g., a desktop computer, a laptop), a smartphone, personal digital assistant, etc.

Brevetul de inventie inregistrat companiei Apple prezinta cat se poate de clar faptul ca smartphone-urile pot fi folosite pentru a controla aplicatia in exact acelasi mod. Desigur ca vorbim despre un ecran mult mai mic si despre o functionalitate limitata insa pana acum am vazut cateva trupe care au folosit iDevice-uri pentru a compune si reproduce melodii. Deocamdata nu se stie cand sau daca aplicatia GarageBand va ajunge pe un iPhone sau iPod Touch insa personal consider ca am putea sa o vedem la vara in iPhone 5 si iOS 5.

4 COMENTARII