Prima Pagina aplicatii iOS 4.3 iti spune care aplicatii din AppStore le-ai cumparat anterior

iOS 4.3 iti spune care aplicatii din AppStore le-ai cumparat anterior

Desi v-am spus acum cateva saptamani despre aceasta noutate adusa de iOS 4.3, revin astazi si va explic din nou. Apple a decis, in sfarsit,  sa modifice aplicatia AppStore din iOS 4.3 astfel incat aceasta sa ne atentioneze daca anumite aplicatii au fost deja achizitionate de catre noi. Modificare este disponibila numai in iOS 4.3 pentrut tableta iPad si dupa cum puteti vedea mai sus, aplicatiile deja cumparate au afisat in dreptul lor un buton cu textul Install in locul celui cu pretul. Aceasa functie a fost ceruta de foarte multa lume inca de pe vremea iOS 3.x si ma bucur ca Apple a gasit in sfarsit timpul de a o implementa.

Nu stiu daca va ajunge vreodata si pe iOS pentru iPhone insa sunt sigur ca multi dintre voi s-ar bucura daca ar fi asa. Daca aveti iOS 4.3 pe tableta voastra iPad, autorizati-va cu Apple ID-ul vostru si ar trebuis a aveti marcate aplicatiile achizitionate deja.

 • Share it please!

 • Darthmaul

  Woow cit de tare e iphonul si apple. Cum au implementat ei ceva ce pe android e de citiva ani. Era si cazul in 2012. Sint emotionat de ce va urma. Sa fie rapoarte de livrare la sms?? :)))) ahahaha

 • Darthmaul

  Pardon 2011 :))

 • Cashix

  Ia-ti prietene android si nu mai citi site-ul asta,nu iti vom duce lipsa.mai bine citeste si tu un site dedicat utilizatorilor de android.
  Aaaa,uitasem,nu prea sunt 🙂

 • Ionut

  good one , cashix ! :))

 • Apex

  cam penibil sa vii cu o astfel de functie…la 4 ani dupa lansare…e relativ tragic…dar mai bine acum decat niciodata

 • Darthmaul

  Am si android slabilor:))) Citesc situl asta pentru ca unele informatii ma intereseaza. Dar deh, cind nu ai argumente ce poti sa zici? Sigur nu mi ordonati voi ce sa accesez si ce nu. Este incredibil cit de penibila poate fi o firma sa implementeze pe orice altceva o functie mai putin pe produsul vedeta?! Vai de ei! Iar voi dati va cu parerea despre informatie nu va mai certati cu mine. Cit despre forumuri de android sint suficiente cite sint si din fericire nu sint romanesti 😉 hai pa

 • Darthmaul

  @apex: multumesc cerului ca mai exista si fani apple realisti 🙂

 • Ionut

  @ Darthmaul : Da-ti un upgrade la felul in care scri ! Limba romana a ajuns la versiunea 2.3 pacat ca tu nu ai flash !

 • Darthmaul

  @ionut: analfabetul care scrie “scri” cu un i insrazneste sa mi deaie lectii. Cind tu te jucai cu galetusa si faceai mere de nisip pregatindu te pentru mindrul fan apple ce ai ajuns acum, eu invatam sa scriu si sa vorbesc corect. Punr mina pe dictionar si vezi ca pici in penibil si faci admiratorii de apple. Mars la dictionar si la scoala mucosule!

 • Darthmaul

  Erata: sa mi dea Mie lectii. Multumesc apple pt tastatura superba a iphone 4 care sterge cind scrii M. 🙂

 • bybyka

  Pentru ipad este implementata aceasta functie si in varianta 4.2

 • symbianfreak

  mda…interesanta si utila functia. pacat ca…de cand stiu compania asta (Apple), a lansat produse extrem de faine ca design, mediocre ca hardware si destul de slabe ca software (lipsesc facilitati si se misca foarte greu in implementarea lor). Si nu s-au mai redresat deloc. E o diferenta intre simplu si simplist. Cand softul e simplu, e usor de folosit si e si mai dragut ca aspect (e aerisit), dar cand e atat de simplu incat nu ai ce-ti trebuie sa-ti faci treaba ca lumea…deja devine crappy. eu inca mai astept sa se prinda si ei ca nu sunt singuri pe piata asta mare a vanzarii de tehnologie si concurenta nu doarme. Si, cu toate ca produsele lor arata impecabil, mai sunt inca multi care intorc capul mai degraba spre ceva mai putin “stralucitor”,mai ieftin, si cu care pot sa-si faca treaba.