RecBoot 2.2 disponibil

RecBoot este un utilitar pentru Mac OS X cu ajutorul caruia putem scoate un iDevice din Recovery Mode dupa ce primim eroarea 1015 in timpul procesului de restore. Noua versiune a RecBoot este compatibila cu iOS 4.2.1 si va scoate dispozitivul din Recovery Mode dupa ce primiti eroarea 1015 atunci cand faceti restore. RecBoot nu este singurul program care face acest lucru, TinyUmbrella fiind lansata acum cateva zile si aducand exact aceeasi functionalitate.

Marea problema cu RecBoot si TinyUmbrella sta in faptul ca ambele functioneaza numai pe Mac OS X. Puteti descarca ultima versiune a RecBoot de aici.

7 COMENTARII

  1. @zaone: de ce spui ca marea problema la tinyumbrella e ca functioneaza doar pe mac? poate versiunea beta 4.21.12, dar 4.21.11 exista si pe windows.
    Tinyumbrella nu a aparut acum cateva zile ci mai demult, si scoate telefonul din recovery mode inca de anul trecut

  2. Versiunea asta care scoate terminalele din Recovery Mode pe 4.2.1 functioneaz doar pe Mac. Cu versiunea pentru Windows nu poti scoate terminalul din Recovery Mode pe 4.2.1.

  3. poti scoate telefonul din recovery si pe versiunea din windows inca de la versiunea 4.1.14, l-am folosit in decembrie si a functionat