iPad cu iOS 4.3 mai rapida la navigare web, performante generale mai slabe

Abia a fost lansat iOS 4.3 si cei de la Slashgear l-au instalat deja pe o tableta iPad si au facut deja 2 benchmark-uri foarte importante pentru orice posesor al acestei tablete. In primul rand vorbim despre benchmark-ul SunSpider JavaScript care “streseaza” browserul Safari si dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, iPad cu iOS 4.3 este de aproape 3 ori mai rapida decat iPad cu iOS 4.2.1. Rezultatul il stiam deja de zilele trecute cand cei de la cNET au testat iPad 2 si iPad intr-o tentativa de a afla cu cat este mai rapida noua tableta fata de vechiul model.

In ceea ce priveste performanta generala, SlashGer a folosit aplicatia Geekbench care din pacate a afisat rezultate mai slabe pentru iPad cu iOS 4.3 fata de iPad cu iOS 4.2.1. Diferenta este minora si cu siguranta nu va fi simtita in lucrul cu tableta insa ca si benchmark rezultatul e negativ. In concluzie, iPad 2 ar trebui sa incarce paginile web de aproape 3 ori mai repede, insa aceast spor de performanta depinde foarte mult de tipul site-ului web pe care il accesati.

iPad iOS 4.2.1: 453
iPad iOS 4.3: 448

 

5 COMENTARII

  1. Nu e ciudat deloc. Dupa observatiile mele iPhone 4& iPod touch 4&iPad 1 sunt foarte slabe din punct de vedere hardware daca luam in considerare memoria, procesorul pe numarul de pixeli fata de iPhone 3gs. iPhone 3gs merge mult mai bine decat iPhone 4& iPod touch 4&iPad 1. Am testat acest aspect din punctul de vedere al incarcarii paginilor, pornirea unor aplicatii, etc. Bineinteles ca in unele aspecte cele 3 device-uri mentionate sunt net superioare iPhonului 3gs. Aceasta sunt strict observatiile mele, facute pe device-urile mele si NU parerea mea. Aceastea este realitatea.

  2. Sslut, nu stiu daca ati observat, dar bateria scade vazand cu ochii, foarte repede,am crezut ca doar pe versiunea GM dar se pare ca si pe aceasta.A mai observat cineva?(3G s)