Prima Pagina aplicatii Infografic: iPad 2 vs Samsung Galaxy Tab 10.1 vs HP TouchPad vs...

Infografic: iPad 2 vs Samsung Galaxy Tab 10.1 vs HP TouchPad vs LG G-Slate

Cei de la skattertech a facut un infografic foarte interesant in care prezinta principalele diferente dintre cele 4 tablete mentionate in titlu. Desigur ca niciuna dintre ele nu este disponibila in momentul de fata pe piata insa iPad 2 va fi incepand de maine si probabil prezinta cel mai mare interes pentru toti cei care sunt in cautarea unei tablete. La o scurta privire, iPad 2 are cele mai multe lipsuri dintre toate tabletele insa AppStore-ul, iOS-ul si jailbreak-ul complemeteaza tot ceea ce restul tabletelor au aparent in plus fata de iPad 2. Interesant este ca majoritatea tabletelor ofera 10 ore de autonomie, Apple reusind sa stabileasca un standard in acest domeniu.

Nu uitati ca puteti achizitiona iPad 2 cu 3% reducere urmand instructiunile din acest articol.

 • Duma Cata

  Majoritatea din minusurile lu’ iPad 2 sunt nesemnificative in comparatie cu ceea ce ofera fata de restul tabletelor.

 • la HDMI are un mare X rosu… da, n’are hdmi OUT speciala da cu adaptorul ai rezolvat-o imediat

 • onu

  si la turn-by-turn GPS.. exista aplicatie (ii)

 • Nicora Marius

  pai din ce am vazut LG G-Slate are tot ce-i trebuie! Oare merita?

 • Alin

  Zaone un site pentru android nu faci? Sau dami tu unul te rog.

 • Tigris Regalis

  Comparația este irelevantă, deoarece iPad 2 este comparat cu niște dispozitive vaporware, care nu au fost lansate, la care nu s-a făcut review pentru a se vedea ce pot, la care specificațiile mai pot suferi modificări, etc. La fel de bine ar fi putut face comparația cu tricorder-ul din Star Trek!

 • Tigris Regalis

  @Nicora Marius: Vezi că acel LG este disponibil doar la T-Mobile, care nu există în RO (deci s-ar putea să nu apară niciodată la noi, mai ales dacă va fi oferit codat), și folosește frecvența 3G unică a T-Mobile în SUA, care nu este disponibilă în RO. Apoi, probabil nu este decât o imitație asiatică a unui iPad, iar imitațiile sunt mai mereu inferioare originalului.

  În afară de acestea, comparația de specificații omite un criteriu foarte important (cel mai important pentru unii): PREȚUL. Până nu-l afli, nu te lămurești dacă merită.

 • chc3

  da asa este tigris,alea toate nu exista,lasa ca exista ipad 2 si a fost testat si revizuita de mii de ori pana acum…la fel si cu jailbreakul,nici nu a aparut dar teoretic exista jailbreak,la fel si cu iphone 4 este aparut de aproape un an,dar doar teoretic si jailbreakuieste,praxctic…

 • Tigris Regalis

  @Chc3: Total incoerent mesajul tău, băiete – ce-ai fumat?

  Într-adevăr, iPad 2 există, există și review-uri la el, restul sunt proiecte, concepte și prototipuri. Dar tot nu înțeleg unde vrei să ajungi. Trebuie să-ți exprimi ideile mai structurat, mai logic, rațional și cu un mesaj inteligibil … dacă într-adevăr ai ceva de zis.

 • Andrei m.

  Naspa ca iPad-u n-are flash

 • Flash la camera? Pentru ce ai avea nevoie de asa ceva?