Prima Pagina Apple Apar noi probleme cu setarea orei pe iPhone

Apar noi probleme cu setarea orei pe iPhone

Va mai aduceti aminte de problemele de anul trecut legate de schimbarea orei si terminalele iPhone? Daca nu, va reamintesc faptul ca multi utilizatori au raportat ca terminalele proprii nu trecusera cum trebuie la ora de vara desi ar fi trebuit sa faca automat acest lucru. Acum situatia pare a se repeta in SUA si Canada unde foarte multi utilizatori se plang de faptul ca terminalele proprii si-au setat ora aiurea fara sa se intervina asupra lor. In anumite zone din SUA aseara a intrat in efect daylight savings time si unele terminale iPhone 4 au schimba ora setand ceasul intern fie cu o ora inainte fie cu o ora in urma fata de fusul orar normal.

Se pare ca Apple are probleme destul de mari cu daylight savings time, aceasta fiind cea de-a treia problema legata de ceasul terminalelor iPhone.

 • Klaudinho

  Ca nu oi putea sa il schimbi singur mare inginerie

 • La mine pe setare automata iphone 4 e cu 2 min in urma, iar 3gs si 3g nu au problema asta. Cam ciudata treaba.

 • Chatagra

  Da am patit-o si eu m-am trezit cu ceasu din pm in am si cu data 2 zile in viitor .Ce a fost si mai misto e ca dupa ce am resetat calendarul nu am sters lista de apeluri ratate si in urmatoarele doua zile m-am trezit ca imi apareau apeluri ratate din senin (adica sistemul imi semnala din nou apelurile pe care le ratasem ) x e un bug destul de nostim ..zau

 • mati1

  Si la mine iphone 4 este cu doua minute in urma pe setare automata.

 • Costel

  Am un iphone4 si acum cu schimbarea orei,mi-am schimbat-o manual,dezactivand actualizarea aautomata.Insa acuma cam de 2 ori pe zi mi se singur cu o ora inapoi.Care ar putea fi problema?
  De asemenea azi noapte mi s-a consumat peste 30% din baterie,fara a rula vreo aplicatie pe acesta,si ora era cu 1 inapoi.Ce ar putea fi?Multumesc anticipat!

 • Lucian

  Buna . Am o rugaminte ,daa ma poate ajua cineva. Am un iphone 5 si nu pot seta ora si data adica cand umblu pe telefon si setez data si ora totul merge bine dupa ce sa blocat telefonul totul o ia razna . data se schimba si ora la fel ramane in urma la ora pe care am setato. si cand il conectez la i tunes tot asa merge si dupa ce il deconectez iar se opreste . ma poate ajuta cineva ?

 • Razvan

  Salut, Lucian! aceeasi problema o am si eu! daca afli vreo remediere, te rog sa ma anunti si pe mine

 • Razvan

  Salut Lucian! Aceeasi problema o am si eu.Daca gasesti vreo remediere te rog sa mi spui si mie!

 • Ce locatie aveti setata in in Time Zone din meniul Date & Time ?

 • Razvan

  Bucuresti
  dar tot aiurea seteaza