Video: Cum arata Real Racing 2 jucat prin HDMI video mirroring pe ecranul unui televizor

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ngiLXlj3UGs[/youtube]

Dupa clipul video in care aveam demonstrat modul in care poate fi jucat Infinity Blade pe ecranul unui televizon folosind noul adaptor HDMI si functia video mirroring a iPad 2, iata ca acum avem o demonstratie a modului in care poate fi jucat Real Racing 2 HD. Sincer sa fiu asteptam de foarte multa vreme sa am posibilitatea de a ma transpune pe un ecran mare imaginea iPhone-ului meu si voi cumpara cu siguranta acest adaptor HDMI. Din punctul meu de vedere acest adaptor va schimba foarte multe atat pentru gameri cat si pentru casual users deoarece acum avem o modalitate extraordinar de simpla de a folosi tablta cu un televizor fara a avea nevoie de un Apple TV si o conexiune Wi-Fi.

Apple a asteptat cativa ani pentru a aduce HDMI pe iDevices insa cand a facut-o a facut-o mult mai bine decat altii. Adaptorul costa 39$ in magazinul Apple insa din punctul meu de vedere isi merita pe deplin banii.

Articolul precedentApar noi probleme cu setarea orei pe iPhone
Articolul următorTutorial: Activeaza gesturile multitouch pe iPhone 4 cu iOS 4.3
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.