Prima Pagina aplicatii Video: iPod Touch are mari probleme cu interfata iOS dupa update la...

Video: iPod Touch are mari probleme cu interfata iOS dupa update la iOS 4.3

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UAVBCDGNFKU[/youtube]

iOS 4.3 functioneaza numai pe iPod Touch 3G si 4G insa “norocosii” care au facut update la aceasta versiue de software au avut “placerea” de a sesiza ca pe ecranul propriilor terminale apar diverse neregularitati. Observati in clipul de mai sus ca pe ecran sunt afisate niste elemente grafice, ciudate care clipesc, constant, problemafectand in principal posesorii de iPod Touch 4G si in subsidiar pe cei de 3G. Din pacate aceste elemente grafice nu sunt singura problema a posesorilor de iPod Touch avand in vedere ca unii raproteaza iconite asezate unele peste altele in timp ce altii raporteaza diversi pixeli colorati aparuti pe ecran.

Problema o intampina extrem de multi utilizatori care au facut mai multe topicuri pe forumurile Apple unde desigur se cauta o solutie. Acum parca iOS 4.3.1 pare din ce in ce mai aproape de lansare.

 • andreybej@yahoo.com

  eu am ipod touch 4g si nu am nicio problema de genul asta. sunt ceva bug-uri cu itunes atunci cand downloadez vreun videoclip ceva.

 • Mircea Mihai

  Eu am aceste probleme + ca merge mult mai greu + ca au disparut aproape in totalitate animatiile de deschidere a aplicatiilor.

 • mariusr22

  Nu cred asta cu aberatiile grafice… Filmuletul e intr-un blur complet. Poate sa fie o reflexie de la ceva extern, iar filmul sa fi fost facut dar pentru numar de vizualizari pe youtube.

 • Nu vezi ca a si confirmat cineva problema? Pana la urma ai reusit sa mai iei iPad 2?

 • mariusr22

  Yup. imi vin 3 bucati white 64 gb cu 3G pe 23. Cred ca o sa fiu printre putinii care au la vnazare asa ceva :))

 • sorin

  si eu am problema pe ipod touch 4 si mai o problema, am avut o si pe iphone 3g, cand incarc ipodu nu mai pot sa folosesc touch ul(il incarc la priza) de ex apasa pe iconita cu vremea si ini deschide muzica, care e mai jos