Prima Pagina iOS 4.3 ASLR cauzeaza probleme pentru dezvoltarea solutiei de unlock

ASLR cauzeaza probleme pentru dezvoltarea solutiei de unlock

Apple a implementat in iOS 4.3 un nou modul de securitate numit ASLR a carui principal scop este de a intari securitatea sistemului de operare si de a ingreuna posibiltatea de a face jailbreak sau unlock. Daca pentru jailbreak a fost depasit acest modul de securitate, pentru unlock se pare ca inca exista probleme pe care Dev Team incearca sa le rezolve. Am primit pe e-mail o parte dintr-o conversatie de pe mirc in care se spune ca solutia de unlock functioneaza deja pe iOS 4.1 si 4.2.1 insa se asteapta modificarea ei pentru a functiona si pe iOS 4.3 dar ASLR-ul cauzeaza probleme.

Solutia de jailbreak este prioritara celei de unlock pentru ca fara jailbreak nu exista unlock si dupa cate se pare, va trebui sa asteptati intai pentru solutia de jailbreak lansata de i0n1c, comex sau Chronic Dev Team iar abia dupa ea va fi lansata si solutia de unlock. Presupunand ca acea conversatie ar fi falsa, Dev Team a lansat intotdeauna o solutie de jailbreak inaintea unei solutii de unlock si nu vad de ce acum ar proceda diferit.

 • Ce sa mai zica si ei sa traga de timp… Dupa ce rezolva si problema asta (ca sa vedem noi ca se pricep) o sa inventeze altceva 🙂

 • zaone de la mine era mail-ul 🙂 mi-au dat jegurile kick cand am inceput sa pun prea multe intrebari :))

  PS : nu este falsa , iti dau bnc-ul sa verifici 🙂

 • KcostyN

  dc draq nu scot aia pe care o au pt bb 2.10 si 3.10 ???sa zica mai oameni nu mai putem face nimic mai mult deatat si gata stim pe viitor ce vom face….oricum niciodata nu voi mai fi la mana lor ….neverlocked deaici incolo…..

 • Darthmaul

  Aaaaaah, ce bine e sa ai neverlocked. Sau macar codat in reteaua ce te intereseaza.:))) Este minunat!! Ar trebui sa incercati.

 • cHiNeZ

  catalin pe ce canal stau si vb astia ??

 • Chatagra

  Parca era vorba ca MuscleN lucreaza la o solutie de unlock permanenta prin spargerea codului NCK .Discutia de acolo se poate referi numai la ultrasnow pt bb deja decodabile respectiv 1.59.00 si ios 4.3, ceea ce este neinteresant in momentul de fata .

 • Pe canalul #ios 🙂

 • KcostyN

  Darthmaul cred ca e prima oara in viata ta cand ai si u un iphone…..

 • radu

  este ultima data cand imi iau un tel codat….cea mai mare tampenie…dar tinand cont ca l-am luat cu 1.000 lei (i4-16 Gb) eu zic ca merita asteptarea