MuscleNerd despre Gevey 3G SIM si unlock pentru iPhone 4

In ultimele zile posesorii de terminale iPhone 4 codate au asteptat „cu sufletul la gura” vesti legate despre posibilitatea de a face unlock terminalelor folosind cartele Gevey 3G SIM. Asteptam cu totii ca MuscleNerd sau Sherif Hashim sa confirme/infirme faptul ca acele cartele functioneaza intr-adevar asa cum am vazut in clipul video publicat acum cateva zile, insa din pacate niciunul dintre ei nu spune ceva clar. MuscleNerd sustine ca acele cartele ar putea functiona, in teorie, insa deocamdata e prea devreme pentru a afla daca ceea ce ni s-a prezentat este real sau nu.

O cartela Gevey 3G SIM pentru decodarea unui iPhone 4 costa 45$, un pret destul de mare pentru oricine insa din pacate in momentul de fata nici macar nu stim daca functioneaza sau nu. Producatorii acestor cartele livreaza doar in SUA si Hong Kong deci din Romania sau alte tari din Europa nu putei achizitiona inca o asemenea cartela. Probabil pana vom afla daca acele cartele functioneaza vom avea si o solutie de unlock pentru iPhone 4, asta daca nu cumva Dev Team asteapta lansarea iOS 4.3.1 intai.

Articolul precedentVideo: iPhone 4 vs iPad vs iPad 2
Articolul următorVrei receptie mai buna pentru iPhone 4? Pune-l intr-un pahar.
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.