Rainbow Six Vanguard disponibil in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X2Zr3n1fqzo[/youtube]

Aseara Gameloft a publicat primul trailer interactiv pentru jocul Rainbow Six Vanguard si in cursul noptii a lansat oficial jocul in AppStore-urile din toata lumea. Jocul reprezinta un 3rd person shooter “tactic” in care controlati o echipa de soldati de elita a caror principala misiune este de a captura membrii uneia dintre cele mai mari grupari teroriste din lume. Gameloft a dezvoltat nu mai putin de 11 misiuni in care deciziile voastre conteaza, mai exact in functie de optiunile pe care le alegeti veti influenta desfasurarea ulterioara a evenimentelor. Interesant este si noul modul multiplayer care pe langa clasicul dethmatch aduce si posibilitatea de a face misiuni in co-op mode, adica puteti parcurge misiunile impreuna cu un prieten folosind modului multiplayer.

Nu am apucat sa testez inca Rainbow Six Vanguard dar jocul in sine pare destul de interesant, ramane de vazut si cum sta la capitolul control avand in vedere ca vorbim despre iDevice-uri cu ecrane touchscreen. Jocul este disponibil deocamdata numai pentru iPhone si costa 5.49€.

Pretul initial:
Nume:
Tom Clancy’s Rainbow Six®: Shadow Vanguard

5.49





Developer: Gameloft S.A.
Categoria: Games


Descriere: For the first time on iPhone and iPod touch, enjoy a new FPS experience that allows you to lead a team of elite soldiers!
A global terrorist organization threatens the world balance. Only one team can prevent this: The Rainbow Unit!

These colors never …


Dimensiunea aplicatiei este: 478.6 Mb