Prima Pagina Android Video: iPhone 4 vs LG Optimus 2X vs Nokia E7

Video: iPhone 4 vs LG Optimus 2X vs Nokia E7

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rXkoUbFUytQ[/youtube]

Dupa testele noii tablete iPad 2 impotriva vechiului model si a unui iPhone 4, cei de la PhoneArena au pus fata in fata iPhone 4, LG Optimus 2X si Nokia E7, 3 smartphone-uri de top ale unora dintre ce mai mari producatori de telefoane mobile de pe piata. Dupa cum va puteti imagina, Symbianul din Nokia E7 este marea dezamagire insa nici iOS 4 sta prea bine avand in vedere ca vorbim despre un design invechit, dupa parerea mea, si lipsa foarte multor functii pe care unele sisteme de operare le au nativ. Browserul din iPhone 4 nu se mai descurca atat de bine in fata celui din LG Optimus 2X nici la experienta web pentru ca procesorul dual-core face, ca navigarea prin pagina si zoom-ul sa devina la fel de fluide prececum pe iPhone 4.

In concluzie, eu as spune ca iOS 5 trebuie sa aduca extrem de multe noutati atat din punct de vedere al design-ului cat si din punctul de vedere al implementarii unor noi functii care se regasesc nativ in alte sisteme de operare.

 • Yankerson

  Decat LG, care in max 5-6 luni nu mai face fata nevoilor utilizatorului, in afara de camera foto, prefer oricand sa trebuiasca sa aleg intro Nokia si iPhone.
  Ca sa fiu sincer sunt inca un “fan” al celor de la Nokia, dar avand in vedere directiile haotice in care au inceput sa se indrepte, nu stiu cat timp vor mai face fata “provocarilor” lansate

 • Yankerson

  Decat LG, care in max 5-6 luni nu mai face fata nevoilor utilizatorului, in afara de camera foto, prefer oricand sa trebuiasca sa aleg intro Nokia si iPhone.
  Ca sa fiu sincer sunt inca un “fan” al celor de la Nokia, dar avand in vedere directiile haotice in care au inceput sa se indrepte, nu stiu cat timp vor mai face fata “provocarilor” lansate de concurenta.
  Optiunea iPhone a fost cea mai buna alternativa pentru mine. Sper, insa, ca Apple sa inceteze cu aceasta strategie (adoptata si de Nokia) de rigiditate si sa vedem in curand imbunatatiri semnificative atat ale produselor/ cat si a facilitatilor.
  Consider ca Apple nu ar trebui sa uite ca cel mai important pentru ei a fost calitatea.

  Multumesc.

 • Darthmaul

  Doamne Zaone, am trait sa o vad si p -asta. Un comentariu cu picioarele pe pamint! Ai dreptate, nu am ce adauga. BRAVO!

 • lexen

  @ Yankerson : parca ai tinut un discurs in fata a 5000 de persoane

 • Blitzkrieg

  in sfarsit un articol fara a mai cauta scuze ‘ca de fapt stai sa vezi ca tot mai bun e iphone-ul’ . Deocamdata 2x-ul mi se pare net super la browsing (mana pe el nu am pus deci nu stiu cum se misca touchul) plus ca procesorul dual core ar trebui sa-i dea (si sunt sigur ca are) un plus de fluiditate fata de iphone 4 , acum ramane sa vedem ce noutati o sa ne aduca iphone 5 in iunie , dar dupa cum ai stim pe hapsanii astia de la apple nu mare lucru

 • Mostwnted

  dc vi se pare ca e mult superior si mai fluid la browser? mie nu mi se pare… pinch to zoom e perfect pe iphone, iar pe lg nu am vazut nici o superioritate, tinand cont ca este si dual core…yo zic ca iOS-ul compenseaza hardware-ul in comparatie cu celelalte telefoane care ies acum cu dual-core sau mai stiu yo ce …