Sony primeste acordul de a verifica toate conturile Paypal ale lui geohot

Sony castiga o noua batalie in razboiul impotriva hackerului geohot deoarece un judecator american a decis ca, compania poate verifica donatiile facute in contul Paypal asociat adresei de e-mail geohot@gmail.com. Sony va avea acces la o lista cu toata donatiile facute din 1 ianuarie 2009 si pana in prezent, sustinand ca geohot ar fi primit bani pentru dezvoltarea solutiei de jailbreak pentru PlayStation 3. Sony a cerut curtii sa ii acorde posibilitatea de a verifica acest deonatii sustinand ca geohot ar fi primit bani de la persoane din Carolina de Nord, iar o instanta din San Francisc, sediul companiei Sony, ar trebui sa fie competenta pentru a judeca litigiul.

The latest development allows the Japanese console maker to acquire “documents sufficientto identify the source of funds (.pdf) in California that went into any PayPal account associated with geohot@gmail.com for the period of January 1, 2009, to February 1, 2011,” Spero ruled.

The information sought is part of a jurisdictional argument over whether Sony must sue Hotz in his home state of New Jersey rather than in San Francisco, where Sony would prefer.

Daca ati facut vreo donatie catre geohot in ultimii 2 ani atunci numele vostru impreuna cu adresa de e-mail va fi cu siguranta pe acea lista. Sony pare extrem de hotarata sa il transforme pe geohot intr-un exemplu pentru toti cei care ar mai avea curajul de a dezvolta solutii de jailbreak pentru PS3.