Prima Pagina geohot Sony primeste acordul de a verifica toate conturile Paypal ale lui geohot

Sony primeste acordul de a verifica toate conturile Paypal ale lui geohot

Sony castiga o noua batalie in razboiul impotriva hackerului geohot deoarece un judecator american a decis ca, compania poate verifica donatiile facute in contul Paypal asociat adresei de e-mail geohot@gmail.com. Sony va avea acces la o lista cu toata donatiile facute din 1 ianuarie 2009 si pana in prezent, sustinand ca geohot ar fi primit bani pentru dezvoltarea solutiei de jailbreak pentru PlayStation 3. Sony a cerut curtii sa ii acorde posibilitatea de a verifica acest deonatii sustinand ca geohot ar fi primit bani de la persoane din Carolina de Nord, iar o instanta din San Francisc, sediul companiei Sony, ar trebui sa fie competenta pentru a judeca litigiul.

The latest development allows the Japanese console maker to acquire “documents sufficientto identify the source of funds (.pdf) in California that went into any PayPal account associated with geohot@gmail.com for the period of January 1, 2009, to February 1, 2011,” Spero ruled.

The information sought is part of a jurisdictional argument over whether Sony must sue Hotz in his home state of New Jersey rather than in San Francisco, where Sony would prefer.

Daca ati facut vreo donatie catre geohot in ultimii 2 ani atunci numele vostru impreuna cu adresa de e-mail va fi cu siguranta pe acea lista. Sony pare extrem de hotarata sa il transforme pe geohot intr-un exemplu pentru toti cei care ar mai avea curajul de a dezvolta solutii de jailbreak pentru PS3.

 • claudiu91

  chiar doream sa fac o donatie spre geohotz… pacat ca nu am avut paypal… nu as fi regretat daca numele meu era vizibil pt asa ceva… sony exagereaza foarte mult…

 • Gogu

  si in ce conditii se pot considera ilegale DONATIILE?

 • Daca donezi pentru comiterea de infractiuni intri la complicitate, daca stiai pentru ce dai banii.

 • Crb

  Mie mi se pare o cheste de publicitate mai mult… Vede cine a facut donatii, si ii chestioneaza. Cine va fi intreg la minte sa zica ca a facut-o pentru jailbreak? Si vor fi o gramada de donatii, crezi ca i se va intampla ceva cuiva care a donat 2$? Si in plus, cum poate sa dovedeasca Sony ca donatiile alea sunt pentru pentru jailbreak?

 • eu chiar am facut vreo 3 🙂 , deci o sa apar de 3 ori.ce o sa imi faca? o sa vina sa imi ia ps3 de acasa? .Exact ca si devhuck o sa fuga in Rusia si o sa isi vada linistit de treaba.

 • Tigris Regalis

  Listele cu donații nu sunt pentru identificarea unor complici, înțeleg că se dorește să se demonstreze că ar fi primit donații din California, astfel încât să se constate că respectivii “clienți” care l-au plătit pe geohot locuiesc în acel stat și astfel există o conexiune cu statul California, care să permită judecarea în respectivul stat.

  Așadar, oricât de încântați vor fi românii că apar pe o astfel de listă, ei vor fi mai mult ca sigur ignorați în acest proces.

 • Nu am spus ca ar fi vorba despre identificarea vreunor complici. Sony cauta motive prin care sa faca, competenta nistanta din San Francisco, atat.

 • ….esti maxim tigrila , cauta-l pe Winnie the Pooh si vezi ce mai face magarusul ca m-ai exasperat cu comentariile de grupa mare

 • Odin

  Am trimis 3 donaţii însumând $150 două dintre ele din California.
  O să te informez Tigris daca e aşa cum spui tu.
  Mă îndoiesc sincer de asta, dar e totuşi o părere …

 • danadina9

  Tot respectul pt inteligenta lui geohot. Atat. In rest,comitand un furt intelectual va trebui sa plateasca!!!

 • Tigris Regalis

  Da, hrișculiță, sunt maxim că eu măcar am ceva de zis on topic și nu postez comentarii doar ca să mă iau de alții.

  Dacă tot ai o simpatie juvenilă pentru cei care nu se lasă supuși de legi și reguli, poate donezi data viitoare ceva și pentru Bercea Mondial, să se dezvolte și la noi spiritul de libertate neîngrădită ca al lui geo-hoț! 😛

 • Tigris Regalis

  @Odin: De ce să te îndoiești, că doar asta spune @zaone foarte clar, că se strâng probe pentru strămutarea procesului în California (pentru că probabil au acolo legi / practici judiciare mai stricte în domeniul proprietății intelectuale), dacă ar strânge probe pentru alte scopuri decât le-a permis judecătorul (de ex. pentru procese penale), ar comite un abuz (ar încălca dispoziția judecătorului) și aceste probe, obținute abuziv, n-ar putea fi folosite în procesul penal.