Prima Pagina Cydia Springboard Enhancer iti permite sa customizezi layout-ul din Springboard

Springboard Enhancer iti permite sa customizezi layout-ul din Springboard

Springtomize a lansat o noua moda, aceea a tweak-urilor care incorporeaza functionalitati disponibile in alte tweak-uri separate din Cydia. Springboard Enhancer este cel mai bun exemplu deoarece el aduce functionalitati disponibile in tweak-uri precum Gridlock sau Five Icon Dock. Springboard Enhancer aduce 5 mari functionalitati : posibilitatea de a vizualiza 5 iconite pe ecranul principal si in dock, posibilitatea de a aranja iconitele in mod liber pe homescreen, posibilitatea de a vizualiza 5 iconite in fast app switcher, posibilitatea de a vizualiza 5 iconite in foldere si setarea telefonului pentru a vibra cand raspundem la un apel.

Springboard Enhancer este disponibil gratuit in Cydia si va recomand sa il luati.

 • Piratuxxx

  Singurul lucru interesant pt mn e aranjarea iconitelor ca pot lasa spatiu intre ele! La 5 iconite oriunde ar fii ele am impresia ca totul e f inghesuit si nu imi place! Chestia cu vibratul cand raspunzi nu o inteleg la ce ai nev de asa ceva!?

 • L-am dezinstalat imediat pentru ca nu poate fi configurat, pur si simplu iti seteaza 5 iconite peste tot

 • Gogu

  e cu dus si intors ….. e ok insa 5 iconite per rand in springboard/dock nu placela mine …. 5 in app switcher da, posibilitatea de mutare a icoanelor oriunde da ….. trebuiau sa il faca asemeni springtomize, sa poti alege ce fctii vrei sa folosesti

  uninstaled

 • Mad Horax

  E simpatic, mai ales cum se “stinge ecranul”.