Prima Pagina 3G Video: Gevey 3G SIM face unlock pentru iPhone 4, iata dovada

Video: Gevey 3G SIM face unlock pentru iPhone 4, iata dovada

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ue0Eby0VjV4[/youtube]

V-am explicat deja cum functioneaza cartelele Gevey 3G SIM si ce implica folosirea acestora pentru a decoda terminale iPhone 4. Procesul nu e complicat insa multa lume se indoieste de functionalitatea acestor cartele asa ca in acest articol voi publica 2 clipuri video in cere este demonstrat cat se poate de clar faptul ca folosind Gevey 3G SIM puteti decoda un iPhone 4 cu baseband 02.10.04 si 03.10.01. Intreaga procedura pe care o vedeti in clipul de mai sus trebuie repetata de fiecare data cand scoateti cartela din terminal, resetati terminalul sau il inchideti deoarece cartela trebuie sa preia din nou toate informatiile de la operator.

Metoda prin care obtine aceasta cartela semnal si decodeaza terminalul ar putea fi ilegala in Romania deoarece implica folosirea serviciului unic de urgenta 112 asa ca eu nu va recomand sa folositi acest gen de cartele. Exista posibilitatea ca operatorii Vodafone si Orange sa nu permita obtinerea codului TMSI pentru decodarea terminalului iPhone 4 deci aveti grija sa nu dati 70$ degeaba in cazul in care va decideti sa achizitionati o asemenea cartela. Cartelele pot fi achizitionate de aici insa nu stiu daca livrarile se fac oriunde in lume.

Dev Team lucreaza la dezvoltarea unei solutii permanente de unlock pentru iPhone 4 insa deocamdata noua versiune a ultrasn0w este in lucru de prin luna octombrie si nu se stie cand/daca va mai fi lansata.

Thanks to Danut.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QCMA7iK9tU0[/youtube]

 • Danut

  ” WholeSale Please Call 1.510.213.2452 / email wholesale@applenberry.com for domestic.
  For international please call 1.510.541.5659 / email international@applenberry.com. ”

  Presupun ca pentru comenzi mai mari trimit si in strainatate. 😕

 • John

  Nu trimit in RO, mi-as asuma acest risc, decat sa-l tin in sertar.

 • Emil

  Ce fake e al doilea video, acel terminal este cu model MC603IP – Italia, care este factory unlocked oricum…… nu stiu nici astia cum sa minta…

 • Daca vreti sa faceti o comanda ma puteti anunta, ma bag si eu:D Nu imi pot face telefonul neverlocked. Daca ne strangem mai multi poate obtinem si un discount.
  Id-ul meu: djandrei07

 • John

  Ma bag eu Andrei Babos, am nevoie de 2

 • Cam multe restrictii in materie se terminologie apar pe acest site cand vrei sa avertizezi oamenii sa nu fie pacaliti!!!!O sa ma adresez catre ANCOM sa se ocupe ei de chestiunea asta.

 • Hai ca a fost buna asta :)) Despre ce restrictii e vorba?

 • Nu i-a placut filtrului de cuvinte de la site-ul tau termenul “tzeapa” pe care eu l-am folosit si ma ruga sa reformulez.Am reformulat dar vad ca tu nu mi-ai spus de ce e nevoie sa exemplifici o decodare cu un terminal neverlocked.Asta e interesant.la asta astept raspuns.Merci