Prima Pagina accesorii Un terminal iPhone 4 ”supravietuieste” unei caderi de la 300 metri

Un terminal iPhone 4 \”supravietuieste\” unei caderi de la 300 metri

Cei de la iLounge au o poveste foarte interesanta despre un terminal iPhone 4 care a “supravietuit” dupa ce a cazut de la nu mai putin de 300 metri inaltime. Terminalul apartine unui parasutist din SUA care se ocupa cu antrenarea cadetilor de la o unitate militara din SUA si, dupa cum va puteti imagina deja, terminalul i-a cazut acestuia din haina in timpul unei misiuni. Respectivul parasutist are datoria de a verifica daca avionul se afla in pozitia corecta in aer inainte ca militarii sa sara din el iar in timpul unei misiuni de antrenament a avut neplacerea de a “pierde” in zbor terminalul iPhone 4 care a cazut de la o inaltime de 300 metri.

V-ati imagina ca terminalul a fost distrus in totalitate si nu a mai fost gasit nu? Ei bine nu pentru ca respectivul parasutist avea activata pe terminal functia Find My iPhone si cu ajutorul ei a localizat pe harta terminalul si a mers sa il recupereze. Dispozitivul se afla la aproximativ 2 mile de aerodrom, intr-o padure unde a fost purtat de vant in cadere. Terminalul era “echipat” cu o carcasa Griffin si un spate metalic special montat pentru a il proteja de lovituri si se pare ca aceasta protectie si-a facut datoria pentru ca terminalul era intact, ba mai mult avea doar o simpla zgarietura pe el. Povestea pare incredibila insa cei de la iLounge spun ca e reala.

Probabil copacii din padure au atenuat caderea dispozitivului si daca a cazut pe carcasa din spate atunci se explica de ce nu s-a dezintegrat, insa e interesant sa vezi cat de rezistent este terminalul avand in vedere ca multa lume se plange de fragilitatea sa.

 • Bose

  Zaone, nimic nou despre celeste ?

 • Nada.

 • Attilar1

  O zgarietura ???? As fi curios sa vad cum arata tel ala. Eu l-am scapat pe jos de pe scaunul masinii si mi s-a stricat casca si trebuia sa-l schimb.

 • hmmm nu as crede …reclama mascata oare….castig de incredere ???

 • sebastian

  daca ar fi folosit o carcasa de aici chair nu ar fi avut nimic http://exovault.com/

 • Claudiu91

  Tata a spart un iphone ca l a uitat pe masina… Nu a fost calcat deoarece i a cazut in curte… De la o distanta destul de mica avea Ecranul praf si partea metalica foarte zgariata intr un colt

 • Hierro

  sa ne spuna si noua modelul de carcasa 🙂

 • Sa va spun ceva in legatura cu asta. Saptamana trecuta i-am facut cadou prietenei un i4 , ( nu prea e pasionata ea de technologie dar am zis.. ca o sa se obisnuiasca) toate bune si frumoase chiar se acomodase cu el azi surpirza mare scoate terminalul din geanta si ce sa vezi display ul spart…. touch ul nu are nici cea mai mica problema terminalul nu prezinta nici cea mai mica zgarietura dar display ul are o crapatura destul de mare ….. asa ca…