Apple nu va produce o tastatura-dock pentru iPad 2

Pentru tableta iPad Apple a produs o tastatura-dock foarte interesanta care permitea utilizatorilor sa tasteze fara a folosi tastatura virtuala a tabletei. Imediat dupa lansarea noii tablete iPad 2 care are un design diferit, unii utilizatori au inceput sa se intrebe daca aceasta tastatura-dock este compatibila cu noua tableta si daca va exista un nou model. Un utilizator i-a trimis un email vice-presedintelui Apple Phill Schiller in care il intreba daca iPad 2 va avea o astfel de tastatura fizica iar raspunsul il aveti mai jos.

Intrebarea trimisa.

From what I’ve heard, the Apple keyboard dock is not made for the iPad 2. Is there an iPad 2 version that I can’t find on your online store – or is it coming soon?

Raspunsul lui Phil Schiller.

People prefer to use the iPad’s built in soft keyboard most all of the time, it works very well. Those that do choose to use an external keyboard most often choose to use Apple’s bluetooth wireless keyboard for the convenience it provides.

Phil Schiller sustine ca utilizatorii prefera sa utilizeze tastatura virtuala a tabletei pentru a tasta si e de inteles mai ales in momentele in care esti pe drum si nu ai unde instala acea tastatura-dock. Pe de alta parte, desi Apple nu produce un nou model al tastaturii-dock, ea este in continuare disponibila in magazinul online Apple si functioneaza fara probleme chiar si cu iPad 2.

As putea intelege folosirea unei tastaturi cand ai foarte mult de scris pe tableta iPad 2 si nu ai un laptop prin preajma dar in alte cazuri chiar nu vad de ce ar fi neceara folosirea unei tastaturi fizice.