Apple nu a blocat exploit-ul pentru iO 4.3.1 folosind la Pwn2Own

Acum doar cateva minute renumitul expert in securitate informatica numit Charlie Miller a anuntat ca Apple nu a blocat in iOS 4.3.1 exploit-ul folosit de el pentru a face jailbreak unui iPhone 4. El sustine ca e ciudata atitudinea celor de la Apple avand in vedere ca in Mac OS X au blocat vulnerabilitatea folosita pentru a exploata browserul Safari. Charlie Miller a verificat vulnerabilitatea deci el acum ar putea oferi exploit-ul oricarei parti interesate sa faca o solutie de jailbreak.

Presupun ca Apple nu a aflat la timp de aceasta vulnerabilitate altfel ar fi dorit cu orice pret sa o blocheze avand in vedere ca asa face la fiecare versiune noua a iOS. Mai mult decat atat, blocarea acestei vulnerabilitati ar fi securizat si mai mult iOS-ul in fata hackerilor.

Articolul precedentCydia 1.1.1 disponibila
Articolul următorApple nu va produce o tastatura-dock pentru iPad 2
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.