Prima Pagina aplicatii Cydia 1.1 – un update major sau doar un balon de sapun?

Cydia 1.1 – un update major sau doar un balon de sapun?

Stiti cu totii ca astazi a fost lansata versiunea 1.1 a Cydia, un update la care saurik lucreaza de luni de zile insa care nu aduce chiar atat de multe noutati pe cat s-au asteptat unii. In Cydia 1.1 lucrurile se misca putin mai repede, avem un nou sistem de cautare care afiseaza aplicatiile/tweak-urile/temele/etc, disponibile chiar din momentul in care scrieti cuvantul plus o noua metoda de a administra sursele adaugate. Pe langa aceste noutati, Cydia 1.1 ramane cu aceeasi interfata invechita, ramane in continuare fara multitasking si ramane in continuare una dintre cele mai folosite aplicatii pentru iDevices.

In momentul de fata repo-urile sunt supuse unui trafic imens si e foarte greu sa incarcati informatiile privind noile aplicatii, insa puteti totusi lucra cu aplicatia. Din punctul meu de vedere aplicatia este “putin” mai rapida dar schimbarea nu este extraordinara avand in vedere lunile de munca. La voi cum se prezinta situatia?

 • vlad

  se incarca mult mai rapid, iar la noul update de azi nu am vazut modificari

 • Ady

  ca viteza si timp de raspuns cred ca e un update major. ca interfata si inovatie mai putin, sau deloc.

 • Ady

  Tocmai a aparut un nou update ptr Cydia: 1.1.1. :). ia vezi ce aduce nou 🙂

 • Tigris Regalis

  Se încarcă ceva mai rapid, dar tot mai încet ca celelalte aplicații de iOS, iar în rest nu s-a schimbat nimic … de foarte mult timp (de ex. avertismentul cu privire la upgrade la iOS 4.0.2 de pe PRIMA pagină este depășit de multe luni de zile!).

  Iar munca de luni de zile pentru noua versiune 1.1.0 nu a realizat-o saurik, ci alții pe care îi plătește, că el nu cred că se prea obosește cu munca. Și mă opresc aici.

 • A muncit si el si la servere si la alte imbunatatiri.

 • vlad

  sursele noi le incarca groaznic, dar la aplicatiile merg ok, si paginile,

 • fabby

  varza…ma asteptam la mai multe…sa fie sanatosi…noroc ca depind de aplicatile din cydia

 • claudiu91

  parca am semnal mai bun de cand am facut update la cydia… inainte aveam 3 liniute acasa… acum am full… sau poate orange a upgradat reteaua in zona unde stau eu…