Cydia 1.1 – un update major sau doar un balon de sapun?

Cydia Logo

Stiti cu totii ca astazi a fost lansata versiunea 1.1 a Cydia, un update la care saurik lucreaza de luni de zile insa care nu aduce chiar atat de multe noutati pe cat s-au asteptat unii. In Cydia 1.1 lucrurile se misca putin mai repede, avem un nou sistem de cautare care afiseaza aplicatiile/tweak-urile/temele/etc, disponibile chiar din momentul in care scrieti cuvantul plus o noua metoda de a administra sursele adaugate. Pe langa aceste noutati, Cydia 1.1 ramane cu aceeasi interfata invechita, ramane in continuare fara multitasking si ramane in continuare una dintre cele mai folosite aplicatii pentru iDevices.

In momentul de fata repo-urile sunt supuse unui trafic imens si e foarte greu sa incarcati informatiile privind noile aplicatii, insa puteti totusi lucra cu aplicatia. Din punctul meu de vedere aplicatia este “putin” mai rapida dar schimbarea nu este extraordinara avand in vedere lunile de munca. La voi cum se prezinta situatia?

8 COMENTARII

  1. Se încarcă ceva mai rapid, dar tot mai încet ca celelalte aplicații de iOS, iar în rest nu s-a schimbat nimic … de foarte mult timp (de ex. avertismentul cu privire la upgrade la iOS 4.0.2 de pe PRIMA pagină este depășit de multe luni de zile!).

    Iar munca de luni de zile pentru noua versiune 1.1.0 nu a realizat-o saurik, ci alții pe care îi plătește, că el nu cred că se prea obosește cu munca. Și mă opresc aici.

  2. parca am semnal mai bun de cand am facut update la cydia… inainte aveam 3 liniute acasa… acum am full… sau poate orange a upgradat reteaua in zona unde stau eu…