Mac OS X Lion GM ar putea fi disponibil in curand!

Prima versiune beta a Mac OS X Lion a fost lansata de Apple in aceeasi zi in care noile MacBook Pro-uri au fost disponibile in AppStore si atunci noua versiune a sistemului de operare a fost in centrul atentiei pentru cateva zile bune. Acum cei de la TechCrunch citeaza surse din interiorul Apple care sustin ca o versiune GM a sistemului de operare va fi in curand disponibila pentru dezvoltatori. Aceasta noua versiune ar avea rezolvate o foarte mare parte dintre bugurile raportate de utilizatori insa nu se stie daca va include si  functii noi.

Apple is gearing up to deploy an OS X Lion update to developers that they may be classifying as the “GM1″ release, we’re hearing. “GM” or “Golden Master” is a title reserved for software that is complete. But from what we’ve heard, this is only the initial Golden Master candidate.

GM sau Gold Master reprezinta o versiune finala a sistemului de operare care este lansata pentru developeri cu cateva saptamani inaintea lansarii oficiale. La Mac OS X Lion situatia va fi diferita deoarece vor exista mai multe versiuni GM care vor fi disponibile pana in vara cand Apple a programat lansarea noului sistem de operare. O prezentare a Mac OS X Lion gasiti aici si va recomand sa o vizionati deoarece veti regasi foarte multe noutati interesante!