Prima Pagina aplicatii iDevice.ro, aplicatia din AppStore si filtrarea

iDevice.ro, aplicatia din AppStore si filtrarea

V-am spus aseara motivul pentru care aplicatia iDevice.ro a fost retrasa din AppStore plus faptul ca s-ar putea sa facem o filtrare a continutului pentru a o mentine disponibila in AppStore. Aceasta filtrare nu este implementata deocamdata si am observat ca foarte multi dintre voi protesteaza impotriva implementarii ei asa ca am decis sa regandesc strategia. Vom discuta cu cei de la Apple si vom lucra in zilele acestea pentru a face in asa fel incat voi sa aveti ce va doriti si ei sa ne accepte asa cum suntem.

Inainte sa implementez ceva voi anunta aici pe site. Voi incerca sa fac in asa fel incat disparitia totala a continutului de pe site sa nu aiba loc pentru ca voi sa aveti acces la el chiar si de pe tema mobila. Oricum filtrarea ar fi insemnat ca voi sa nu aveti acces la sub 1% din continut deci extrem de putine articole insa avand in vede plangerile voastre voi regandi masura. Pana una alta sper sa avem o versiune imbunatatita a aplicatiei saptamana viitoare si va rog sa imi spuneti ce probleme de functionalitate mai aveti. Am schimbat tema mobila, site-ul ar trebui sa se incarce mai repede si pagina nu mai revine la header dupa ce se termina de incarcat.

Push-urile nu vor fi filtrate sub nici o forma asa ca nu va faceti griji, nici nu am avea cum sa le filtram. Versiunea veche disponibila in Cydia nu are nici o legatura cu ce exista acum in AppStore deci daca aveti acea aplicatie va recomand sa o descarcati pe cea din AppStore.

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

Gratuit

Developer: Victor Campeanu
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este cea mai mare comunitate a utilizatorilor de iPhone/iPad si iPod Touch din Romania.

Aici veti gasi zilnic cele mai noi stiri, cele mai noi aplicatii disponibile gratuit sau la reducere plus…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.4 Mb


 

 • Klaudinho

  Pe mine unu nu ma deranjeaza filtrele, pentru ca nu trebuie jailbreak

 • Lucian

  pe unii nu-i deranjeaza filtrele, dar sunt totusi care asteapta vesti despre unlock

 • Tigris Regalis

  Salut măsura de renunțare la filtrare!

  Totuși, la tema mobilă mai semnalez câteva probleme deranjante, și anume (1) titlurile trunchiate pe pagina principală și (2) comentariile ascunse by default (trebuie neapărat apăsată săgeata pentru a le afișa, ceea ce apreciez că este un pas suplimentar care nu ar trebui să fie necesar) la finalul articolelor, (3) necesitatea de a reîncărca manual pagina pentru a-ți vedea comentariul (alt pas care nu ar trebui să fie necesar a fi realizat manual) și (4) menținerea supărătoare a filtrării cu “akismet”, cenzorul aleatoriu de comentarii.

  Deocamdată am dezactivat interfața mobilă.

 • Da, incerc sa rezolv problema cu neafisarea comentariilor, e o chestie din tema. Askimet ma protejeaza de zecile de comentarii ale botilor… imi pare rau.

 • Tigris Regalis

  @zaone: Dar nu ai putea încerca o altă soluție decât akismet?

 • Calin

  Nu stiu ce interese au unii sau de ce naiba nu-si vad de treburile lor.Probabil ii roade invidia !?Sunt multi posesori la noi care sunt interesati de j…….k si u….k si o aplicatie in care nu s-ar discuta despre aceste subiecte ar fi fada. Zaone iti urez succes in ceea ce faci si celor care nu au loc de noi le ofer eu putina carnita :))

 • ysofix

  Asa da. Mai bine fara filtre.
  Tocmai 1% era cel mai important pt mn.
  Ca la un meci de fotbal. Vad tot meciu’ da’ golul e cel mai important. Bine, nu e cazu’ pt echipa Romaniei 😀

 • Am gasit o metoda de a rezolva lucrurile fara batai de cap.