Noile MacBook Pro incarca o tableta iPad la fel de repede precum un incarcator conectat la priza

Daca aveti un iDevice de ceva vreme atunci cu siguranta ati observat ca terminalele noastre se incarca mult mai repede atunci cand folosim incarcatorul pentru priza decat atunci cand le conectam la un laptop sau calculator. Porturile USB nu sunt configurate pentru a oferi la fel de multa energie precum un incarcator care se conecteaza la o priza si e normal sa fie asa. Apple a modificat MacBook Pro-urile astfel ca modelele lansate anul acesta incarca o tableta iPad la fel de repede precum un incarcator normal conectat la priza.

Un incarcator conectat la priza livreaza 2100 mA catre tableta, in timp ce un MacBook Pro vechi sau un alt calculator livreaza doar jumatate. Noile MacBook Pro livreaza aceesi cantitate de energie de 2100 mA datorita unor modificari facute de Apple astfel ca tableta se va incarca la fel de repede indiferent daca este conectata la priza sau la un MacBook Pro din 2011. Multa lume se plangea de faptul ca tableta iPad se incarca foarte greu, ei bine iPad 2 pare a se incarca putin mai repede, insa nimeni nu sustine in proportie de 100% aceasta teorie.

Pe vechile MacBook-uri sau pe MacBook Air/iMac tableta se va incarca la fel ca si inainte insa probabil noile generatii ale produselor vor avea performante similare precum noile MacBook Pro.

4 COMENTARII

  1. interesant, zaoane, al meu ipad 1, cand il conectez la laptop, Hp Probook, nu incarca, scrie sus NOT CHARGING, am incercat toate cele 4 USB-uri.

  2. daca vrei sa ati incarce orce device apple fa rost de drivere pt macbook uri mai exact boot camp driver acela normal este pe cd de instalare ex snow leopard , leopard , lion , tigre, …… adik daca instalezi pe un mac care are leopard si vrei windows , dupa instalare ai nevoie ca de aer de drivere inclusiv la w7

  3. Salut zaoane, vreau sa imi cumpar un MacBook Pro pe care sa il folosesc mai mult acasa, maxim de 2 ori pe luna sa il “scot la plimbare”. Stiu ca bateria este incorporata si nu se poate scoate ca la alte notebook-uri, acesta poate fi folosit tot timpul conectat la priza fara a distruge bateria? ca de obicei la majoritatea notebook-urilor bateria se degradeaza daca este tot timpul conectata la priza, este MacBook-ul o exceptie? Sau cum se procedeaza pentru ca nu vreau sa “lucrez 2 ore” dupa aceea iar sa il conectez la priza s.a.md. M-am gandit si la un iMac dar nu este o varianta care imi surade. Multumesc si astept cu interes raspunsul tau, o seara faina!