Prima Pagina activare Noile MacBook Pro incarca o tableta iPad la fel de repede precum...

Noile MacBook Pro incarca o tableta iPad la fel de repede precum un incarcator conectat la priza

4

Daca aveti un iDevice de ceva vreme atunci cu siguranta ati observat ca terminalele noastre se incarca mult mai repede atunci cand folosim incarcatorul pentru priza decat atunci cand le conectam la un laptop sau calculator. Porturile USB nu sunt configurate pentru a oferi la fel de multa energie precum un incarcator care se conecteaza la o priza si e normal sa fie asa. Apple a modificat MacBook Pro-urile astfel ca modelele lansate anul acesta incarca o tableta iPad la fel de repede precum un incarcator normal conectat la priza.

Un incarcator conectat la priza livreaza 2100 mA catre tableta, in timp ce un MacBook Pro vechi sau un alt calculator livreaza doar jumatate. Noile MacBook Pro livreaza aceesi cantitate de energie de 2100 mA datorita unor modificari facute de Apple astfel ca tableta se va incarca la fel de repede indiferent daca este conectata la priza sau la un MacBook Pro din 2011. Multa lume se plangea de faptul ca tableta iPad se incarca foarte greu, ei bine iPad 2 pare a se incarca putin mai repede, insa nimeni nu sustine in proportie de 100% aceasta teorie.

Pe vechile MacBook-uri sau pe MacBook Air/iMac tableta se va incarca la fel ca si inainte insa probabil noile generatii ale produselor vor avea performante similare precum noile MacBook Pro.