Video: Lansarea iPad 2 din Paris relatata de un roman

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o9ENOdwn9_s[/youtube]

Utilizatorul KFF de pe acest blog a fost prezent la lansarea iPad 2 din Apple Store Louvre si Apple Store Opera din Paris iar in clipul de mai sus avem prezentat modul in care s-a desfasurat atat lansarea cat si vanzarea tabletelor. Sunt uimit de cata organizare exista acolo si de cati oameni sunt prezenti la magazine pentru a achizitona tablete. Ii multumesc corespondentului oficial iDevice.ro in paris KFF pentru aceasta transmisiune!

In timp ce europenii asteptau linistiti la coada pentru iPad 2, in Romania fratii nostri faceau asta.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B3r_XtfzF8c[/youtube]

26 COMENTARII

  1. Nu Marean , e vorba ca in Franta nu se impinge lumea si nu se injura chiar daca stau de mai bine de 5-6 h. Cel putin la Paris sunt oameni atat de civilizati incat poti sa mananci si pe jos.

    O sa se schimbe si tara asta cand o sa dispara generatia ceausescu, poate nici atunci.

    @zaone – ti-a venit ipad-ul?

  2. E vorba despre diferenta de cultura, de civilizatie, de educatie, de ce mai vrei tu. In Romania se arunca precum boii pentru niste promotii de 2 lei, se omoara intre ei pentru nimic.
    Sper ca pe marti sa o am.

  3. Zaone cum poti sa compari Franta cu noi comparatia intre noi si franta nu isi are rostu se confunda sula cu perfectura … noi ne comparam cu Burkina Faso sau alte tari sarace unde e la fel ca la noi se omoara pt o sticla de ulei sau o paine… asa ca nu mai faceti comparatie intre noi anglia sau franta sau mai stiu eu ce tara

  4. Normal ca e diferenta de cultura si educatie, nu poti baga in aceeasi oala pe cineva care doreste sa achizitioneze un ipad cu un altul care vrea sa-si ia ulei.
    Poate nu ati vazut bataile din US, probabil si-n alte tari “civilizate” la reducerile Black Friday si altele de genul asta.

  5. Lol, ce-i asa greu sa compari Romania cu o tara? Sa mor eu sa inteleg, adica voi va limitati doar la comparatii cu Burkina Faso si Zimbabwe? Om fi la nivelul alora dar daca ne comparam tot cu ei atunci nu vom ajunge niciodat ala nivelul celor din Vest. Da, noi ne rupem mainile pentru o sticla de ulei, altii sta cu miile incolonati la cozi dupa iPad 2. In Romania oameni sunt prost educati, nu exista organizare si foamea e mare iar in alte tari lumea sta CU ZILELE linistata la coada pentru produse high-tech.
    ORICE COMPARATIE ISI ARE ROSTUL. Open your mind.

  6. Ne-am intors in timp frate pe vremea lui Ceasca 🙂 ! Imi este mila si groaza de ce pot vedea ! cat de calm si zici ca e de pe alta lume ce se intampla la coada la o achizitie de iPad si cum se omoara in partea cealalta ! GEEZES :))

  7. Pusti pe naiba , sunt persoane de la 18 la 45 de ani la cozi .

    iPad-ul este folosit aici si de agenti comerciali si in chestiuni de business , nu neaparat de pusti .

    Iar faptul ca unii luau cate 2 da de gandit . Nu , nu e promotie 2 la pret de 1 🙂

  8. am ajuns asa din cauza alora care pt o punga cu o sticla de ulei si o paine au votat actualul guvern si acum se plang de foame… credeau ca punga o sa le ajunga toata viata

  9. Nu vă mai agitați atâta, nu mai este România în rând cu Burkina Faso… După ce am trăit aproape 2 ani în Constanța, am revenit la Chișinău lăudând românii… Credeți-mă, la noi e mult mai tragic, ce am moștenit de la URSS… Iar la Moscova… nu am cuvinte! ei nu știu de respect pentru cineva, se cred atotștiutori și învingători și beau și se împușcă pe stradă… așa că stați liniștiți, în România încă este cultură… Da, la nivelul Occidentului nu ajungem degrabă, dar e de prisos să vă certați că cultura voastră e de nivelul Africii… părerea mea!

  10. Salut, nu merge al doilea video :(. Din cate am inteles, se deschide un magazin MARE Apple in Romania sau este deja unul? Intrebare de zece puncte: de unde este mai bine sa iti iei un iPad 2 de exemplu, de pe net / magazine online: si cred ca mai are si eMag-u, sau de pe magazinele fizice, reprezentante autorizate Apple? Multam frumos. Ionut