iPad 2 in Romania – sute de comenzi, zeci de produse livrate

 

V-am spus ieri ca la eMAG puteti cumpara cele mai ieftine tablete iPad 2 din Romania si ca modelul 3G al tabletei este deocamdata indisponibil. Foarte multa lume s-a inscris la newsletter-ul eMAG pentru a fi atentionata despre disponibilitatea tabletei in Romania si conforn incont.ro la eMAG s-au inregistrat 800 de pre-comenzi insa doar 80 dintre acestea au fost onorate. Stocul initial de tablete iPad 2 Wi-Fi only de la eMAG numara doar 80 de unitati urmand ca pe 4 aprilie sa ajunga un nou lot de tablete.

In SUA si Europa multi retaileri de produse Apple au avut mai putine produse in stoc decat a adus eMAG acum insa eu unul consider ca numarul de unitati disponibila este mult prea mic pentru cererea de pe piata. eMAG a primit 800 pre-comenzi insa numarul persoanelor interesate de iPad 2 este cel putin dublu iar pentru unii preturile din Romania reprezinta un motiv foarte bun de a face o achizitie din SUA sau alte tari europene. La eMAG urmatorul stoc de tablete este deja “promis” celor care au facut pre-comenzi in ultimele 2 zile deci sunt sanse destul de mici sa “prindeti” o tableta la ei prea curand.

Imi pare rau ca Apple a amanat atat de mult livrarea tabletei mele altfel as fi avut un review pregatit pentru voi.

12 COMENTARII

  1. Zaone , daca am pe cineva in SUA si face a comanda acolo pt iPad o plateste acolo poate sa aleaga ca adresa de livrare adresa mea din RO?

  2. nu se plateste nici o vama.am primit eu ipad din state,am fost si l-am ridicat de la posta si nu am platit nimic.nici macar nu a fost desfacut pachetul,doar au intrebat ce e inauntru.